Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Τι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕιναι πανευκολες,ειναι πεντανοστιμες,ειναι οικονομικες για καθε ωρα της ημερας. Δοκιμαστε τις!!! ΥΛΙΚΑ 150 γρ.νιφαδες βρωμης 200 γρ.κουβερτουρα 80 γρ.κοντιτα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grChoco-coco-cake ή αμαρτωλών πράξεων συνέχεια. Το αποφάσισα...τώρα που είναι ακόμη χειμώνας -λέμε τώρα- θα αμαρτάνω ασύστολα, κατόπιν, με τη λήξη του τριωδίου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ' αλλιώς ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Αχ, δύσκολος ο Σεπτέμβρης, μήνας προσαρμογής και νέων δεδομένων! Καινούριοι μαθητές, καινούρια σχολεία, να[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΔεν είναι ποτό με αλκοόλ αν και μπορούμε να βάλουμε. Είναι περισσότερο χυμός καρπούζι αλλά είναι πολύ δροσιστικό και είναι και ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι διακοπές τελείωσαν και επιστρέψαμε και πάλι στην βάση μας. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς, τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες[...]
Πηγή: cookika.comΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grΟι ολλανδικές φράουλες είναι θεϊκές, μια λέξη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά, πόσο μάλλον για φρούτα, αλλά είναι η μοναδική που μπορεί να τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕδώ και κάμποση ώρα κάθομαι και κοιτάζω τον υπολογιστή σκεπτόμενη πως να αρχίσω. Είναι σκληρά αυτά που θα πω και σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς. Μεταξύ μας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο ωραιότερο και πιο γευστικό, σπιτικό, σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει. Γίνεται εύκολα, πολύ γρήγορα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα κοκτέιλ, τον καφέ ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕ,το είπα...αφού είχαμε γιορτή...να σας κεράσω και κάτι για τις ευχές σας :)Κι επειδή δεν προλαβαίνω για τα δύσκολα,ας είναι κάτι που γίνεται στη στιγμή,αλλά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλως ήλθατε πίσω στο blog μου!!! Αφού φτιάξαμε τα πατροπαράδοτα γλυκά των χριστουγέννων ήρθε η ώρα για μικρά φοντάν που θα στολίσουν τον μπουφέ μας και θα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comΤιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη (2 1/4 κουταλάκια), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1/3 φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι κοπανισμένη μαστίχα (σε σκόνη), 2 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr