Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Η νέα χρονιά σου κλείνει το μάτι. Στους στόχους σου έχεις να γίνεις πιο δημιουργικός, να τραγουδάς περισσότερο, να βιώνεις την τέχνη. Και εμείς δε χάσαμε την[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comκείμενο και φωτογραφίες: Ioli «Πασπαλισμένες με ζάχαρη και ζεστές, αποτελούν ένα εξαίσιο πιάτο. Έχουν μια χρυσή απόχρωση και σε δελεάζουν να τις φας. Λεπτές[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα αρμυρό ορεκτικό μεζεδάκι που είναι κατάλληλο για κρασί, μπύρα ή τσικουδιά. Υλικά: 3 ασπράδια αυγών 150 γρ. κεφαλοτύρι 150 γρ. κασέρι ή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤΟΡΤΑ ΤΣΙΟΖΌΤΑ (ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΑΝΤΙΚΙΟ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μετά την καλοκαιρινή παύση, είμαστε πάλι εδώ όλη η παρέα των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr«Στρουμφάκια … Ε, καλά μου Στρουμφάκια … Ελάτε! Έχω το κολατσιό σας,... Κι είναι ένα υπέροχο! Δεν έχει βατόμουρα... Αλλά είναι υπέροχο! Δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣήμερα τα θέλω αλμυρά, λεπτά και κριτσανιστά, σαν κρακεράκια, να τα αλείψω με κατσικίσιο τυρί. Αύριο πάλι τα θέλω σοκολατένια και φουσκωτά, να μυρίζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grο αγαπημένος Bûche de Noël Καλημέρα σας!! Λέω καλημέρα γιατί ξεκινάω πρωί (8.40πμ) τη σημερινή ανάρτηση κι ελπίζω να τη τελειώσω μέχρι το βράδυ!!! Οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η ζύμη είναι η πλαστελίνη της κουζίνας με την οποία παίζει κανείς πριν την ανοίξει / στρώσει / κόψει, για να την κάνει φύλλο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο παραδοσιακό τιραμισού περιέχει ένα σύντομο κατάλογο συστατικών: μπισκότα δάχτυλο ( μπισκότα σαβαγιάρ ) , τους κρόκους, τη ζάχαρη, τον καφέ, το τυρί[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr«Tο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι και το κορίτσι φίλημα πρωί και μεσημέρι» Η καστανιά είναι αυτοφυής στην Ελλάδα Στην Αρχαία Ελλάδα οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπολαύστε την «περιπέτεια» του μπάνιου με ένα λουκούλλειο πικ νικ στην ακρογιαλιά. Αλλά, σας θέλω μερακλήδες! Μην ακούσω κουβέντα για πλαστικά σερβίτσια μιας[...]
Πηγή: greekcook.gr