Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
«Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά με τα χεράκια της και γέμισ από τ' άνθη η πλάτη, η αγκαλιά και τα μαλλάκια της...» Το διάσημο ποίημα του[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη 75 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40γρ. λευκό ξηρό κρασί 2 ασπράδια αυγών 10γρ. μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι καλικάντζαροι είναι κοντοί, μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, τράγινα πόδια με χέρια τριχωτά σαν της μαϊμούς, σκανταλιάρηδες σαν έφηβοι που μεθάνε για πρώτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ: 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 30 γρ. κακάο 6 ασπράδια αυγών 30 γρ. ζάχαρη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 300 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr8 αυγά χωρισμένα σε κρόκους κι ασπράδια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο blender (ή το μούλτι) να γίνουν σκόνη ξύσμα από 2 ακέρωτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μαστρο-Στέλιος (Παρλιάρος) μας φέρνει από το... "μέλλον" το πιο σοκολατένιο γλυκό που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: Για το Μπισκότο 125 γρ αμύγδαλα λευκά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα καραμελωμένα μήλα 3 μήλα (κατά προτίμηση στάρκιν) 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 50 γρ. ζάχαρη καστανή ανοιχτή, κρυσταλλική 1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλο, σε[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα Macarons γεννήθηκαν στην Ιταλία από τον σεφ της Αικατερίνης των Μεδίκων το 1533 κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Δούκα της Ορλεάνης που έγινε αργότερα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr