Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Μυρωδάτο και ζουμερό! Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κεράσια (χωρίς τα κουκούτσια βέβαια!) 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. baking powder 1/8 κ.γ. αλάτι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 90 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάνει για πολλές χρήσεις, όπως να γεμίστε κρουασάν, κορνεδάκια, ταρτάκια, μπισκότα, μακαρόν, κ.λ.π.. Υλικά: 260 γρμ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά 300 γ. αλεύρι 50 γ. αμυγδαλόσκονη 150 γ. καβουρντισμένα αμύγδαλα 75 γ. άχνη 250 γ. βούτυρο αγελάδας 1 πρέζα αλάτι 1/2 κ. γλυκού baking powder 1[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη και την άχνη έως ότου το μείγμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Για τη γέμιση λιώνουμε πρώτα την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία πανεύκολη συνταγή ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. ταχίνι 135 γρ. ζάχαρη καστανή 125 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι 280 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα γλυκό εύκολο, γρήγορο και ζουμερό. Υλικά που μας είχαν περισσέψει από τα σοκολατάκια των Χριστουγέννων . Και όπως είπαμε δεν πετάμε τίποτα πλέον.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά τριμμένα 4 αβγά 175[...]
Πηγή: easykuzina.grΜίνι κέικ, πεντανόστιμα, αφράτα και καλοκαιρινά, με κυρίαρχη τη γεύση του φρέσκου ροδάκινου αλλά και της μαρμελάδας ροδάκινο. Θέλετε ένα γρήγορο σνακ ή κέικ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπειδή το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά λίγο και δεν βάζουμε σόδα ή baking powder, τον όγκο τον πετυχαίνουμε με την προσθήκη της μαρέγκας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζάνι Ζάχαρη 3 αυγά θερμοκρασία δωματίου 1/2 φλ σπορελαιο 1 σφηνάκι λικέρ λεμόνι ή σιρόπι λεμονιού 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 λεμόνι, το ξύσμα Λιγο τζίντζερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈτσι όπως το προτιμώ…απλό χωρίς γλάσο με θρεπτικά υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 ml ελαιόλαδο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 170 αλεύρι που φουσκώνει 1 κ.γ. baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr140 γρ. αμυγδαλόσκονη 30 γρ. σταγόνες σοκολάτας 40 γρ. ινδοκάρυδο 1/2 κ.γ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 75 γρ. καστανή ζάχαρη 1 αυγό 50 ml αραβοσιτέλαιο λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα κουκούτσια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια με λίγο νερό για να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄ένα μπώλ... 1 1/2 ποτήρι αλεύρι 1/2 ποτήρι αμυγδαλόσκονη 1 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά κανέλα ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ... 2 αυγά 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. αμύγδαλο αποφλοιωμένο αλεσμένο στο μπλέντερ σε σκόνη 6 μεγάλα αυγά 250 γρ. αλεύρι 1 κουτ. του γλυκού[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Αλέθουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]