Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Φαίνεται πως μπαίνουμε πια για τα καλά στην τελική ευθεία ή καλύτερα στην μεγάλη προ Χριστουγέννων εποχή, καθώς έχει επιμηκυνθεί πια ο χρόνος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝηστίσιμα καλτσούνια Νηστίσιμα καλτσούνια σε γλυκιά έκδοση Υλικά Ζύμη: 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας ρακή ή κονιάκ ½ κούπας χυμό πορτοκαλιού 1[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Υλικά για 2 φόρμες 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη 5 αυγά 200 ml φρέσκο γάλα 200 ml φυσικός χυμός ποροκάλι ξύσμα 1 πορτοκαλιού 2 βανίλιες 1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Γάλα 1 1/2 λίτρο Άχνη ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας Ανθόνερο 1 1/2 κουταλιά της σούπας Κανέλα 2 1/2 κουταλιές του[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μακαρίτης ο ξάδελφός μου, Λεωνίδας Χαρβαλιάς, είχε μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Από την άλλη, όμως, είχε πίεση, ποδάγρα και κιλά αρκετά περισσότερα από όσα θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απάντηση στο ερώτημα δεν έχει να κάνει με ποιότητες αλεύρων και είδη βουτύρων. Δεν αφορά το ροδόνερο ή το ανθόνερο, πόσο ζυμώνουμε και αν κοσκινίζουμε την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Ζάχαρη 1700 γρ Ζελατίνη σκόνη 1 φακελάκι Μαστίχα τριμμένη 1 κουταλάκι του γλυκού Ανθόνερο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Βανίλια 1 φακελάκι Αμύγδαλα 300 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τη περίοδο της νηστείας και όχι μόνο λόγω των υγιεινών συστατικών που περιέχει. Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 φλυτζάνια αλεύρι 1 φλυτζάνι ταχίνι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 11/11/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κιουνεφέ με κρέμα βουτύρου και σιρόπι μανταρινιού Μια συνταγή για μια παραλλαγή του κλασικού[...]
Πηγή: sintayes.grΜπακλαβάς Υλικά 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού για γλυκά 250 γρ. βούτυρο λιωμένο καλά για τη γέμιση 250 γρ. καρύδι ψίχα 150 γρ. φιστίκι Αιγίνης 150 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΈνα πεντανόστιμο κέικ , με φίνα και ελαφρά γεύση. Υλικά 125 γρ βούτυρο 110 γρ ζάχαρη 2αυγ'α 2 κουταλάκια βανίλια 150 γρ αλεύρι farin up 1 1/2 κουταλιά κακάο 60[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤα υλικά που θα χρειαστούμε: 230 γρ. λευκή σοκολάτα 250 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά ξύσμα απο μισό πορτοκάλι 2 κουταλιές ανθόνερο Λιώνουμε τη σοκολάτα σε[...]
Πηγή: makingsweets.blogspot.grΠαρόμοια με το γαλακτομπούρεκο που είχα βάλει παλιότερα.Αυτή τη φορά όμως σκέφτηκα αφού προσαρμόσω τη συνταγή να τα φτιάξω ατομικά. Τα έφτιαξα το[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.gr10 γλυκιές "αμαρτίες" από την Θεσσαλονίκη 10 φοβερά γλυκά που θα βρεις στην Θεσσαλονίκη Ας ταξιδέψουμε κι εμείς –έστω και νοερά- μέχρι τη συμπρωτεύουσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr