Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ Υπέροχη γλυκόξινη μαρμελάδα βατόμουρο με καταπληκτικό ρουμπινί χρώμα! Φέτος το καλοκαίρι μετακινηθήκαμε ελάχιστα, αλλά απο πέρισυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΧΗΜΙΚΗ ΜΑΓΙΑ (BAKING POWDER) Πριν απο αρκετό καιρό, ανάμεσα στις καταπληκτικές συνταγές του Nanni (blog : La vetrina del Nanni ), ανακάλυψα εναν μικρό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠαλιότερα, δεν υπήρχε ελληνικό σπίτι που να μην είχε μια γυάλα με νεραντζάκια. Βύσσινο, κυδώνι, φράπα, νεραντζάκι, σταφύλι. Οι μαγευτικές γυάλες που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κουβερτούρα 300 γρ Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Σταφύλια 5 τσαμπιά μέτρια κόκκινα ή πράσινα Λικέρ της αρεσκείας μας Τρούφα Σοκολάτας για το στόλισμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΉρθε και η ώρα των σταφυλιών να μπουν σε βάζα και να διατηρηθούν όλο τον χειμώνα. Και δεν μιλάω για γλυκό του κουταλιού. Η μαρμελάδα από σταφύλια, το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο σπίτι μας το λέγαμε «μελαχρινό» και αλλού το έλεγαν «νηστήσιμο» το κέικ αυτό με λάδι, ξανθές σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό το γλυκάκι σταφύλι το φτιάχνει η μανούλα μου και το "τσακίζω" σε μηδέν χρόνο! Eίναι το κάτι άλλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σταφύλια ( καθαρό βάρος) 500 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεια σας, όπως καταλάβατε εδω και καιρό έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο blog, και θα αλλάξουν και αλλά, έτσι θα δημιουργηθεί μια καινούργια στήλη guest post[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΚαλησπέρα σας καλοί μου φίλοι!!! Το καλοκαίρι τελείωσε και οι "λιχουδιές" μου επιστρέφουν και πάλι στις "οθόνες" σας με μεγάλη λαχτάρα και ενθουσιασμό!!! Μας[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grNo Comments Yet. Τα τσίζκεϊκ είναι από τα αγαπημένα μας γλυκά. Εάν με ρωτήσετε τι προτιμάω, εκείνο που ψήνεται στο φούρνο ή το απλό τσίζκεϊκ θα ήταν δύσκολο[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣήμερα κερνάω γλυκό γιατί είναι η 34η επέτειος του γάμου μας. Χρόνια μας πολλά και να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Δεν θα γράψω πολλά λόγια αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.info500γρ. κουβερτούρα ή μαύρη σοκολάτα 200ml κρέμα γάλακτος 100ml γάλα 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο φρούτα για το σερβίρισμα (φράουλες, μπανάνες, νεκταρίνια, σταφύλια)[...]
Πηγή: cooklos.grΓλυκό ψυγείου εύκολο και γρήγορο Ελαφρύ νόστιμο και οικονομικότατο Υλικά 1 πακέτο έτοιμες βάφλες 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια 500 γρ. γάλα φρέσκο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤα αμυγδαλωτά που έφτιαξα για να προσφέρω στον γάμο του γιου μου του μονογενούς!! Εκτός από τα αμυγδαλωτά, η μάμα η Γκρέκα πρόσφερε επίσης σε κάθε καλεσμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 300 γρ. νερό 50 γρ.. φρουκτόζη 1 λεμόνι (ο χυμός του) 1 ασπράδι 50 γρ. κακάο 50 γρ. φρέσκο βούτυρο 2 ξύλα κανέλας 3 γαρύφαλλα 200 γρ. σταφύλια (χωρίς[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.grΤο φρουί ζελέ με φρέσκα φρούτα, όπως το λέγαμε παλιά, είναι από τα πιο εύκολα, γρήγορα, αλλά και πολύ δροσερά, καλοκαιρινά γλυκάκια. Επειδή μάλιστα δεν έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ συνηθισμένος χαλβάς στη μορφή που τον συναντάμε σε όλα τα Βαλκάνια και την Τουρκία είναι ένα απλό γλυκό. Η πιο κοινή παρασκευή του προϋποθέτει ψήσιμο[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΜιας και τα σταφύλια έχουν την τιμητική τους είπαμε να τα χρησιμοποιήσουμε! Δροσερό γλυκάκι λοιπόν ετοιμάσαμε...κάτι ανάμεσα σε τάρτα και cheesecake... Υλικά[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr