Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
ΣΆΜΑΛΙ!!!ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΌ ΣΙΜΙΓΔΑΛΈΝΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΟΥ ΠΟΎΛΑΓΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΓΛΥΚΌ ΜΙΚΡΏΝ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΝ. Το σιροπιαστό σιμιγδαλένιο γλυκό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτο κείμενο του κ.Γιώργου Μπαμπαλή που φιλοξενούμε σήμερα περιγράφεται αναλυτικά όλη η διαδικασία του κουμιώτικου μπακλαβά της Πρωτοχρονιάς. Μια πραγματική[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr1 κιλό δαμάσκηνα ώριμα αλλά όχι λιωμένα 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό από 1/2 λεμόνι 1 βανίλια 1 ξύλο κανέλα 5-6 μοσχοκάρφια λίγο κονιάκ Οδηγίες 60 Minutes Πλένουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμάμαι να είμαι 14 χρόνων όταν με χτύπησε η λόξα για τις οικογενειακές μου ρίζες. Αστείο το ξέρω να προσπαθώ να πάω όλο και πιο πίσω, ρωτώντας όσα θυμάται,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΒασίλης ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟΣ προς Εμένα Ιδανικό ανοιξιάτικο γλυκό ψυγείου, με καταγωγή από τη Ζάκυνθο. Πρόκειται ουσιαστικά για τη σπιτική εκδοχή του εκμέκ! ΜΕΡΙΔΕΣ: 8[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΧΟΣΑΦΙ Το χοσάφι (κάποιοι το λένε και χουσάφι) είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπειρία απο την πολίτικη κουζίνα. Η γιαγιά Ανδρομάχη συνήθιζε να φτιάχνει τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr