Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕνα γλυκάκι με πολύ άρωμα και υπέροχη γεύση. Είναι από συνταγή του Παρλιάρου με παραλλαγές δικές μου. Δοκιμασμένο, εύκολο και με σίγουρη επιτυχία Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεκίνησα να κανω μια συνταγή του παρλιάρου για μπλακ φόρεστ, αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι μου έλειπαν υλικά, ο μπέμπης μου άρχισε να παραπονιέται, έτσι κι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ Τεμαχίζουμε το παγωμένο βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε στο μίξερ ή σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr