Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Το Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.eu[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.grPanforte ή αλλιώς το γιορτινό ιταλικό παστέλι. Ξηροί καρποί, φρούτα γλασέ και σοκολάτα τυλίγονται σε σιρόπι και αρωματίζονται με μπαχαρικά σε ένα υπέροχο[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΜια σοκολατένια κούπα έκπληξη!! Που μέσα της κρύβει γέμιση από μους φράουλας, και σάλτσα φράουλας, με κομμάτια από φρέσκες φράουλες, και τέλος σκεπασμένο με[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο κειμενάκι αυτό είχε δημοσιευτεί σαν συνταγή στο (παλιό) gourmet.gr. Έπαιξε και αυτό ρόλο στο να να ξεκινήσουμε το fagaki.gr, με λίγο ρεαλιστικότερες[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι τελευταίες ημέρες ήταν μία φρίκη. Όλη μέρα κουβαλάγαμε, τακτοποιούσαμε, ξεπακετάραμε , καθαρίζαμε και βάφαμε. Ποιος είπε ότι η μετακόμιση δύο πόρτες[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]
Πηγή: yumyum.grΌταν μιλάμε για Φεστιβάλ Σοκολάτας το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι Astir Chocolating . Ένα φεστιβάλ υψηλής αισθητικής με θέμα, τι άλλο;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 κιλά μάνγκο αποφλοιωμένα και τριμμένα 50 γραμμάρια τζίντζερ 4 κουταλιές της σούπας σκόνη κόκκινου τσίλι 3 - 4 κουταλιές της σούπας Garam Masala (ένα μείγμα[...]
Πηγή: sidagi.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΤα πολύ συνηθισμένα ψητά μήλα αποκτούν μια πιο εξωτική ταυτότητα με το κλασικό μείγμα της ινδικής κουζίνας, γκάραμ-μασάλα. Στην Ινδία λένε ότι υπάρχουν τόσες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami(Shutterstock) Στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης, τελευταία και στον Νότο, τα Χριστούγεννα φτιάχνουν απαραίτητα κορμό, ένα γλυκό που θυμίζει κούτσουρο και[...]
Πηγή: bostanistas.gr