Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Σήμερα που έχει τα γενέθλιά του ο Θάνος μου, έφτιαξα ένα γλυκάκι που αγαπάει πολύ. Προφιτερόλ!! (Ούτε ο Κωνσταντίνου να ήταν στο "Χτυποκάρδια στο θρανίο"....[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grαπό Βασίλη Λορετζατο fyllosophie 23/04/2012 Rate this (2 Votes) Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΧΟΣΑΦΙ Το χοσάφι (κάποιοι το λένε και χουσάφι) είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπειρία απο την πολίτικη κουζίνα. Η γιαγιά Ανδρομάχη συνήθιζε να φτιάχνει τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλά αυτή δεν είναι λέξη, είναι γλωσσοδέτης σαν το: Τζίτζιρας ο Μίντζιρας ...ο Τζιτζιμιντζιχόντζιρας! Πάντως η γεύση έκανε το θαύμα της κι' εγώ αξιοποίησα κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίπαμε…αγοράσαμε 4-5 πακέτα! Δώσαμε κάποια. Κρατήσαμε τα υπόλοιπα και μπήκαμε σε φάση δημιουργικής παραγωγής… για τα βατόμουρα μιλώ πάντα :-))[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαι ναι, έπειτα από τέσσερα χρόνια που ζούμε στην Ολλανδία, πάρθηκε η απόφαση. Εγώ κι ο Σ ξεκινήσαμε μαθήματα ολλανδικών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΣυζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν με παρακολουθείτε στο instagram , ίσως να είδατε πως το Σάββατο ήταν μέρα ψησίματος· το πρωί ξεκίνησα με cupcakes και το απόγευμα συνέχισα με ψωμί.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comTO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]
Πηγή: yumyum.gr