Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
ΧΟΣΑΦΙ Το χοσάφι (κάποιοι το λένε και χουσάφι) είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπειρία απο την πολίτικη κουζίνα. Η γιαγιά Ανδρομάχη συνήθιζε να φτιάχνει τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ATOMA 4 κυδώνια μεγάλα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1½ φλιτζάνι ζάχαρη καστανή 8 κουτ. γλυκού μαργαρίνη 1 ποτηράκι κρασιού μαυροδάφνη[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑξιοποιώντας την δεύτερη παραγωγή από τη συνταγή για την υπέροχη ζεστή κομπόστα φρούτων που μας έμαθε η Tante Kiki , αλλά και την ιδέα που μας έριξε η φίλη[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕπικρότησα από την αρχή την πρόταση της Λίλας , όχι γιατί γυρνώ την πλάτη στις εισαγόμενες λιχουδιές –ήδη «ωριμάζει» ένα αμιγώς εγγλέζικο κέικ[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή την εποχή ορισμένες συκιές είναι φορτωμένες με άγουρα πρασινωπά συκαλάκια. Ορνιοί τα λέμε στα μέρη μου. Τα μαζεύουμε τέλη Απρίλη με αρχές Μάη γιατί τότε[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτήρια ζάχαρη Ξύσμα από δύο μεγάλα πορτοκάλια 1 κούπα ψιλοκομμένο γλυκό πορτοκάλι 2 βανίλιες 5 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr50 ml αραβοσιτέλαιο 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ. φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια 1/2 κ.γ. κανέλα ή μίγμα για γλυκά 1 πρέζα αλάτι λίγη κανέλα και λίγη[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ... καρπούζι αλλά τσετριόλο!), το[...]
Πηγή: bostanistas.gr