Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΤΑΣ Θα μπορουσα να την ονομασω και cheesecake, αλλα επειδη η δικη μου προσεγγιση στην κουζινα ειναι απο Ιταλια μερια,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΚΟΥΚΟΥΤΖΆΤΑ Επιτελους την εφτιαξα! Προσπαθησα, απετυχα, πεισμωσα, ξαναπροσπαθησα, παιδευτηκα μερες, αλλα τελικα την εφτιαξα! Προς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία γλυκιά συνταγή που θα σας ξετρελάνει Χρόνος Προετοιμασίας : 30' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 άτομα 230 γρ. τυρί κρέμα 80 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γλυκό μαλακό τυρί (ρικότα ή ανθότυρο) 300 ml κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 5 κρόκους αβγών 110 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ Ένα υπέροχο γλυκό από την παραδοσιακή κουζίνα του εβραϊκού γκέτο της Ρώμης, ενός από τα πιο παλιά και πολυπληθή γκέτο της Ιταλίας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΡΑΦΑΕΛΟ Το έτος 1998 η Ferrero , κυκλοφόρησε στην αγορά τα ραφαέλο, τα τρουφάκια-γκοφρετάκια σε μέγεθος μπουκιάς, που στην καρδιά τους κρύβουν ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Μπορεί να μην τρελαίνομαι γιά τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι Το σιμιγδάλι είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής (βλέπε: χαλβά και μελομακάρονα), καθώς[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για τις τηγανίτες 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό ολόκληρο χτυπημένο 1 βανίλια 150 ml γάλα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα κάθε τηγανίτας) 150[...]
Πηγή: sidagi.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4 άτομα 250 γρ. φύλλο κανταΐφι 100 γρ. ρικότα 300 γρ. βούτυρο Σιρόπι: 300 γρ. ζάχαρη 250 μλ. νερό 1/4 λεμόνι Σαντιγί: 200 μλ κρέμα γάλακτος 30 γρ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: caruso.gr[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ Το τσιζ κεϊκ με βύσσινο είναι πλέον ενας κλασσικός συνδυασμός! Οταν είχα φτιάξει την υπέροχη μαρμελάδα βύσσινο/κεράσι ( εδώ ),[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΦέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά στις πασχαλινές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grZUCCOTTO, ΕΝΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ Ακομη ενα καταπληκτικο παρασκευασμα της παραδοσιακης ζαχαροπλαστικης της Τοσκανης. Εντυπωσιακο στην εμφανιση και θεϊκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr