Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Βαριέμαι πολύ εύκολα τις ίδιες γεύσεις και με κουράζει αφάνταστα να τρώω τα ίδια φαγητά συνεχώς. Πάντα λοιπόν προσπαθώ να έχω μια ποικιλία στη διατροφή μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grFor English, scroll down Δε λέω καλό χειμώνα για να μη με φάτε, μπορώ όμως να πω ότι περιμένω να δροσίσει πως και πως! Μαζευόμαστε σιγά σιγά και εμείς και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔε λέω καλό χειμώνα για να μη με φάτε, μπορώ όμως να πω ότι περιμένω να δροσίσει πως και πως! Μαζευόμαστε σιγά σιγά και εμείς και είπαμε να ξεκινήσουμε τις[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΌταν η Cat μου ζήτησε να φτιάξω μια ανάρτηση για το Sugar Daze σκέφτηκα τι ωραία ευκαιρία θα ήταν να δοκιμάσω δυο ιδέες που είχα καιρό για νέες γεύσεις[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΜπορεί να λέω πως το άρωμα της Βανίλιας το λατρεύω, αλλά πρέπει να σας πω ότι και το άρωμα καθώς και τη γεύση της μαστίχας επίσης την αγαπώ, με θέρμη. Το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚυδώνια φρικασέ με σπαγκέτι, αυγοτάραχο ή αχινό: Τα θαλασσινά συγκαταλέγονται στις αφροδισιακές τροφές, αλλά εδώ ο σεφ τα επιλέγει γιατί πρόκειται για ένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια τούρτα όμορφη και νόστιμη, σας το εγγυώμαι. Μην βλέπετε τα πολλά υλικά και φοβηθείτε, διότι η βάση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κέικ σοκολάτας που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑρωματικό παντεσπάνι με ούζο. Το φτιάχνουν σε μοναστήρι για κέρασμα στους πιστούς. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ βιτάμ χρυσό 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 8 αβγά (χωριστά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο ελαστικό και το πιο εύκολο παντεσπάνι για ρολό!!! Τι χρειαζόμαστε: 6 αυγά 6 κουταλιές ζάχαρη 3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό 3 κουταλιές φαρίν απ 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα Σμυρνέϊκα κουλουράκια που μου έφερε η φίλη μου η Έφη γιατί όπως μου είπε, Πάσχα χωρίς Σμυρνέϊκα δεν γίνεται !! Δοκιμάστε να τα φτιάξετε και είμαι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτό το κέικ είναι για τσιμπολόγημα, όπως ένα ζεστό φραντζολάκι που μόλις ξεφούρνισες. Το παίρνεις αγκαλιά -βοηθά και το σχήμα του- κι αρχίζεις να κόβεις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια πανεύκολη τούρτα με ελάχιστα υλικά και σε χρόνο ρεκόρ. Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι φυτική σαντιγύ (200 γραμ.) 1 φλυτζάνα παγωμένο γάλα 200 γραμ. καρύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη βάση 330 γρ. μπισκότα σοκολάτας 140 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Για την κρέμα σοκολάτας 400 ml γάλα 250 ml κρέμα γάλακτος 400 γρ. σοκολάτα 70% κακάο 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ παλιό γλυκό, που οι γιαγιάδες μας «έβγαζαν» για κέρασμα στις γιορτές. Πρόκειται για μια νοστιμότατη παραλλαγή του κλασικού γλυκού , με πάρα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαιρό σκεφτόμουν ότι δεν έχω γράψει για το πιο αγαπημένο γλυκό των φίλων της σοκολάτας. Όταν, λοιπόν, η φίλη μου η Φούλα μας κέρασε εδώ, στο νησί μου, την[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΔαμασκηνίδου Βασιλική ΥΛΙΚΑ Για 8 άτομα: 200ml γάλα 800 ml κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης ½ φλυτζάνι ζάχαρη άχνη 1 βανίλια μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΣτα πλαίσια του προγράμματος Erasmus σε Ελληνικά Γυμνάσια και Λύκεια, ήρθε η σειρά του σχολείου που εργάζεται ο άντρας μου, να φιλοξενήσει τους καθηγητές και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr