Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 4 μερίδες) Για την παντσέτα 800 γρ. παντσέτα χοιρινή (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας την καθαρίσει) 1 κοφτό κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 κοφτό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤελικά είναι να μη σε «πάρει από κάτω»… Αν και στις μέρες μας αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!! Μαυρίζει η ψυχή και χάνεται κάθε[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο ποστ που ακολουθεί, είναι Μπεν Χουρ. Αν βαριέστε να διαβάστε, πηγαίνετε απευθείας στη συνταγή, που είναι εξίσου μεγάλη, αλλά καθόλου δύσκολη! Εδώ και μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑν η αδέξια Καρολίν Τατέν δεν είχε κάψει τα μήλα της τάρτας της, με αποτέλεσμα να καραμελώσουν και στη συνέχεια να την αναποδογυρίσει για να κρύψει το λάθος[...]
Πηγή: bostanistas.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜία συνταγή της Μαρία Πρασσά που θα σας ξετρελάνει ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 15 πιτάκια Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 125 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΤο μενού της εβδομάδας 23/09 έως 29/09, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤα ατομικά κλαφουτί (Clafoutis) με κολοκύθι και πράσο της συνταγής, είναι μια πρωτότυπη δημιουργία μου, που προήλθε απ’ τη μελέτη διαφόρων σχετικών Γαλλικών[...]
Πηγή: caruso.gr