Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
5 πορτοκάλια μεγάλα, χονδρόφλουδα και ζουμερά (τύπου Μέρλιν) 1 φλ. ζάχαρη 1 φακελάκι ζελέ με γεύση πορτοκάλι (υπάρχει και νηστίσιμο, για χορτοφάγους) 1 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλο συκα 1\2 κιλο ζαχαρη 3 κ.γ χυμο λεμονιου Διαλεγουμε τα συκα ωριμα και γερα. Αφαιρουμε την φλουδα και τα βαζουμε σε λεκανη και τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠηγή και φώτο συνταγής εδώ .ishouldbemoppingthefloor.com ΚΕΙΚ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΛΕ Υλικά 1 δόση απο το αγαπημένο σας κείκ βανίλιας ή λεμονιού 1 κουτί ζελε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΚαλημέρα!!! Φτάσαμε σιγά - σιγά στα Χριστούγεννα!!! Με πολύ κρύο φέτος και πολύ χουχουλητό στο σπίτι...και τι καλύτερο από τα τέλεια pancakes με άρωμα[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.gr6 κούπες μούστο 9 κουταλιές αλυσίβα(στάχτη από ξυλοκάρβουνα) 2/3 κούπας αλεύρι ή καλύτερα νισεστέ 2/3 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα λίγη κανέλα Η μουσταλευριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ ζελέ σε σκόνη (της αρεσκείας σας) 200 ml βραστό νερό 200 ml κρύο νερό Λίγα Μπισκότα "Πτιμπερ" Οδηγίες Αδειάζουμε τα 200 γρ σε 200 ml βραστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Κυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό, πηχτό επιδόρπιο από κυδώνι που έχει αρχαία προέλευση. Στο ρωμαϊκό βιβλίο περί μαγειρικής του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓΛΑΣΟ ΝΕΡΟΥ Το γλασο νερου, ειναι ενα απλο παρασκευασμα που φτιαχνεται με ζαχαρη αχνη και νερο. Χρησιμοποιειται στην ζαχαροπλαστικη, για την διακοσμηση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά : 250 γρ. ζάχαρη άχνη 3 λάιμ, ξύσμα από 1 και χυμό και από τα 3 1 ανανά, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε χοντρά κομμάτια 2 μάνγκο,[...]
Πηγή: yumyum.gr4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια (100 γρ./200 ml) 500 γρ. φράουλες 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι 250 γρ. έτοιμο φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕιναι αυτοσχεδιο εκμεκ. Τι χρειαζόμαστε: Τσουρέκι μπαγιάτικο 2 1/2 φλ. ζάχαρη 2 φλ. νερό παγωτό ντοντουρμα Αν σας περισσέψει τσουρέκι, που δεν νομίζω, κοφτε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr