Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
1/3 φλ. νερό 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. σπορέλαιο 1 φλ. χυμός πορτοκάλι 1 κ.γλ. κοφτό σόδα 2 πορτοκάλια (ξύσμα) όσο σηκώσει αλεύρι που φουσκώνει μόνο του[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραµµ. βανίλιες φρέσκιες 300 γραµµ. μήλα όση σηκώσει ζάχαρη 1/2 λεμόνι (χυμός) Τα φρούτα να είναι ώριμα, χωρίς χτυπήματα (γερά). Τα πλένουμε καλά.[...]
Πηγή: argiro.gr4 κυδώνια ζάχαρη νερό 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα 1/2 χυμό λεμόνι 1. Πλένουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα (μαζί με τη φλούδα[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. μαργαρίνη 1/2 φλ. τσαγ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες ξύσμα από 1 λεμόνι 1/2 κ.γλ. κανέλα 3 κ.σ. νερό 1/2 κ.γλ. αλάτι 500 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr5 ποτήρια νερού κομμένο μούστο 3/4 ποτηριού νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 ποτηριού νερού σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.σ. θυμαρίσιο μέλι 1/2 κ.γλ. κοπανισμένη[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 1 φλ. σταφίδες 4 κ.σ. κονιάκ ή ρούμι 4 μέτρια μήλα 2/3 φλ. ζάχαρη ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 3/4 φλ. ψίχουλα ψωμιού 1[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. φρέσκιες φράουλες 170 γραμμ. ζάχαρη 170 γραμμ. νερό 1/4 κ.γλ. χυμό λεμονιού Εκτέλεση Διαλέγουμε φράουλες ώριμες, κατακόκκινες και σφιχτές. Τις[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 1 κ.γλ. (κοφτό) αλάτι περίπου 2 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: argiro.gr6 μεγάλα πορτοκάλια με χοντρή φλούδα 1 λεμόνι 1.600 γρ. ζάχαρη 1 τουλπάνι Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι. Αφαιρούμε το κοτσάνι. Τα κόβουμε[...]
Πηγή: argiro.gr8 βανίλιες (ώριµες αλλά σφιχτές) 2 φλ. τσαγ. νερό 1 φλ. τσαγ. βινσάντο ή άλλο γλυκό κρασί 1/2 φλ. τσαγ. ζάχαρη 1 ξύλο κανέλας 1. Πλένουμε τα φρούτα, τα[...]
Πηγή: argiro.gr