Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Αυτές τις μέρες : Έχω χρόνο να φτιάχνω πίτες , με σπιτικό φύλλο παρακαλώ . Ο Σ που τις λατρεύει, είναι εκστασιασμένος. Δεν χορταίνω να βλέπω Ολυμπιακούς και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grFor English scroll down Δεν αντέχω τη ζέστη, με αρρωσταίνει. Είμαι από αυτούς που χαιρόταν το δροσερό καλοκαίρι μέχρι πριν μια εβδομάδα. Μια βδομάδα πριν[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ενα αρωματικότατο λικεράκι, που φτιάχνεται με τα πέταλα απο τα τριαντάφυλλα. Και βέβαια τα πιο κατάλληλα είναι τα πέταλα της εκατόφυλλης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό την κ. Ειρήνη Αθανασιάδου Η πρόταση της κ.Αθανασιάδου να χρησιμοποιήσουμε λευκό κρασί σαν ποτό βάσης δίνει στο παραδοσιακό αυτό λικέρ μια άλλη γεύση.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grΠοτέ δεν ξέρω τί να κάνω με τα κεράσια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σε αλμυρά πιάτα, εκτός αν πρόκειται για μια σαλάτα σαν κι αυτή , και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας περίσσεψε σιρόπι από το γλυκό κουταλιού φράουλας που ετοιμάσατε; Μην το πετάξετε! Αυστηρά κατάλληλο για φραουλάδες! Αραιώνετε ένα μέρος σιρόπι με 2-3 μέρη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣφηνάκια ζελέ Βοτκα Τι χρειαζόμαστε: Βοτκα ή ρούμι ή τζίν Ζελέ με άρωμα πορτοκάλι ή διάφορα φρούτα ζάχαρη Φτιάχνουμε το ζελέ φρούτων αντικαθιστώντας το κρύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚεράσι μαρμελάδα ελαφριά, εύκολη και γρήγορη. Απολαυστική χωρίς να λιγώνει με την παραπανίσια ζάχαρη και φυσικά λιγότερο επιβαρυντική διατροφικά. Το ξύσμα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα υπέροχο και πολύ εύκολο στην παρασκευή του σπιτικό λικέρ, με υπέροχη γεύση και άρωμα σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: Ζάχαρη: 1 1/2 κούπα Νερό: 3/4 κούπας Σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα σταφίδες μαύρες ή ξανθές 1/2 κούπα καρύδια, χοντροαλεσμένα 1/2 κούπα εκλεκτό ελαιόλαδο 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/4 κούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 60 ml (6 κ.σ.) βότκα με άρωμα βανίλια 44 ml (3 κ.σ.) χυμό μήλου 14 ml (1 κ.σ.) σιρόπι 14 ml (1 κ.σ.) χυμό λεμονιού τριμμένη κανέλα μερικές φέτες μήλου,[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1500 γρ φράουλες 1000 γρ ζάχαρη (800 λευκή, 200 καστανή) 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μέντα 1/2 λεμόνι (χυμό κ λίγο ξύσμα) 1 κούπα φυσικό χυμο πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6 μερίδες) : ΠΑΓΩΤΟ 1/2 φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. νερό 2 μάνγκο (ή 3 ροδάκινα) καθαρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους 1 κουταλιά χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.grΚαιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΖελέ με βότκα και λεμόνι Υλικά 200 γραμμάρια νερό 150 γραμμάρια ζάχαρη 4 φύλλα ζελατίνης (20 γραμμάρια) 200 γραμ. φρέσκο χυμό λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι[...]
Πηγή: greekouzina.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr