Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Από την ώρα που γνώρισα τη Νέλλη, έμαθα πάρα πολλά πράγματα γι΄αυτή τη χώρα (Γερμανία) αλλά και για τους κατοίκους της. Όταν πήγα εκεί, 2 μήνες πριν τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ Δαμασκηνίδου Βασιλική "Πουά" σαντουιτσάκια με παγωτό καραμέλα! ΥΛΙΚΑ: • 500ml φυτική κρέμα Kre Torre • 3/4 κουτί ζαχαρούχο γάλα • 1[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΤο ροδάκινο είναι ο καρπός της ροδακινιάς. Έχει σφαιρικό ή ωοειδές σχήμα , ραφή στη ράχη και χνουδωτή ή λεία φλούδα ανάλογα με τη ποικιλία σε διάφορους[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν λίγες μέρες σας έδειξα πώς μπορείτε να φτιάξετε δαντέλα από σοκολάτα . Ήρθε η ώρα να δείτε και τι υπήρχε μέσα από την δαντέλα :-) Η αλήθεια είναι ότι ήταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν η προηγούμενη ήταν εβδομάδα super food αυτή θα είναι μια γλυκιά εβδομάδα. Κι όμως υπάρχουν!! Δεν συμφωνείς;; Θα μου πεις... να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαραγγελία για cheese cake δόθηκε σήμερα γιατί είδαν τις φραουλίτσες που πολύ προσεκτικά είχα κρύψει για να κάνω το λικεράκι φράουλας των Συνταγών της Καρδιάς[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια πεντανόστιμη μαρμελάδα έφτιαξα εχθές από χουρμάδες που είχα αγοράσει εδώ και καιρό για να ετοιμάσω μια πουτίγκα. Στο ψυγείο, κλεισμένοι σε αεροστεγές μπολ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Η ώρα είναι δέκα το πρωί κι εγώ μ' ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι κι ένα μουστοκούλουρο κάθομαι στο τραπέζι της κουζίνας, μπροστά στο netbookάκι μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grκαλησπέρα σε όλους!!! βράδυ Σαββάτου σήμερα, ξάπλα στον καναπέ στην ζεστούλα.. κρύο και βροχή έξω.. ότι πρέπει για να μην βγούμε!!! ελπίζω όλοι να είσαστε[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΒαριέμαι πολύ εύκολα τις ίδιες γεύσεις και με κουράζει αφάνταστα να τρώω τα ίδια φαγητά συνεχώς. Πάντα λοιπόν προσπαθώ να έχω μια ποικιλία στη διατροφή μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίχα πολύ καιρό να φτιάξω μαρμελάδα και ήθελα να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να μην έχω ξαναδοκιμάσει. Όταν πρωτοάκουσα για μαρμελάδα ντομάτα μου ξένισε[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕίχα πολύ καιρό να φτιάξω μαρμελάδα και ήθελα να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να μην έχω ξαναδοκιμάσει. Όταν πρωτοάκουσα για μαρμελάδα ντομάτα μου ξένισε[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Εχθές ήταν τα γενέθλια της μικρής Βασιλικούλας μας! Έκλεισε τα τέσσερα το ζουζουνάκι μας και καθώς το βλέπω να γίνεται μια μικρή δεσποινιδούλα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ στους Γιώργους, τις Γεωργίες και τις Ρένες: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Εχθές γιόρταζε και ο γαμπρός μου και σήμερα η μικρή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας ορισμένα γλυκά με το χειμώνα. Τα cupcakes σίγουρα είναι μια τέτοια περίπτωση. Όποτε τα βλέπω να[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤα φρέσκα κολοκυθάκια είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά τους! Και εμείς αναζητούμε διαφορετικές συνταγές για να τα απολαύσεις! Μια τάρτα απλή, χωρίς περίεργη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα τσιζκέικ διαφορετικό, αιρετικό, παιχνιδιάρικο, ένα τσιζκέικ αλμυρό ήταν η ιδέα της Σόφης, για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι. Ένα τσιζκέικ που παίζει με τις[...]
Πηγή: caruso.gr Αύριο είναι του Αγίου Φανουρίου και όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο φτιάχνουμε φανουρόπιτα και την πάμε στην εκκλησία να την διαβάσει ο παππάς. Ο Άγιος[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς όλο θρέψη και γεύση! Γλυκός και νηστίσιμος χωρίς ζάχαρη!! Όλη η γλύκα του είναι από αγνό μέλι και τα φυσικά σάκχαρα αποξηραμένων[...]
Πηγή: magiacook.grΜια πανεύκολη συνταγή για μυρωδάτα κουλουράκια , πλημμυρισμένα με τα αρώματα αλλά και τις μοναδικές ιδιότητες των βοτάνων και αρωματικών φυτών της ελληνικής[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑγαπημένο φρούτο του Καλοκαιριού και των αρχών του Φθινοπώρου το συκαλάκι!! Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρίκι, ανεβασμένη στις συκιές μας στην Σαλαμίνα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!! Τί λέτε...ξεκινάμε γλυκά την εβδομάδα;;; Για σήμερα σας έχω μια φραουλοσοκολατονοστιμιά άνευ προηγουμένου! Μια περιπέτεια στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑισίως φτάσαμε δύο ημέρες πριν τον ερχομό του Νέου Χρόνου... 2016 . Πραγματικά οι ημερομηνίες των χρόνων "μοιάζουν" να με "ξεπερνούν" σε καρδιά και ψυχή. Πότε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝαι, κορμός και ναι, ξανά με βύσσινα! Τι να κάνουμε, αδυναμίες είναι αυτές! Ο κορμός αυτός προοριζόταν για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Πρόεκυψαν όμως τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: ¼ κούπας στιγμιαίες νιφάδες βρώμης ¼ κούπας λυκόμουρα goji ¼ κούπας πεκάν ή καρύδια ή αποφλοιωμένους σπόρους κάνναβης 1 κ.σ. ανακάρδια[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλά διάβασες: Νηστίσιμη Vegan Τούρτα Παγωτό. Υπέροχη. Με μάνγκο και ανανά. Ο πιο ταιριαστός συνδυασμός για σένα που θες να φέρεις το καλοκαίρι στα χείλη ακόμη[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΙδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και πολύ όμορφο και ιδιαίτερο για κέρασμα σε παιδάκια. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς ψήσιμο και με δυνατότητα για πολλές[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΓλυκά/ Νηστίσιμα/ Παγωτά/ Φρούτα Σας είχα πει, ότι είχα φτιάξει τη μαρμελάδα φράουλα, ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως βασικό συστατικό σε άλλες συνταγές. Μία εκ[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Μια ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη στη σειρά χωρίς μουντάδα και υγρασία. Νομίζω[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΩμά brownies ή, αλλιώς, brownies που δεν θέλουν ψήσιμο. Γιατί κάποιες φορές δεν έχεις χρόνο ή διάθεση ν’ ανάψεις τον φούρνο, αν κι εδώ που τα λέμε μες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια όσους λατρεύουν το καρπούζι! Παγωτό καρπούζι... για μένα έχει την ιστορία του! Πέρυσι το καλοκαίρι, κάποιο βραδάκι που κάναμε βόλτα στο κέντρο της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr"Και γιατί κάνουμε τώρα γλυκό σταφύλι;;;" ρωτάει η κα Κική, η νηπιαγωγός "Γιατί το σταφύλι είναι φρούτο φθινοπωρινό!!!" ακούγονται από κάτω οι φωνούλες!!![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr