Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Υλικά Για το φύλλο 1 κιλό αλεύρι Μια πρέζα αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 ασπράδια ελαφρά χτυπημένα Ένα σφηνάκι ρακί Νερό όσο πάρει Για[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα λυχναράκια μας φέτος, τα φτιάξαμε με ελαιόλαδο και φρέσκια μυζήθρα, και βγήκαν σούπερ τραγανά και υπέροχα. Σήμα κατατεθέν για το Πάσχα τα λυχναράκια εδώ,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grή νωπό αθότυρο (κατά τη χανιώτικη ονομασία....) Τι είναι σημαίνει λοιπόν παραδοσιακή κρητική κουζίνα; Διαβάστε τις απαντήσεις της κυρίας Καβρουλάκη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην αρχική ιδέα γι αυτό το γλυκό την πήρα πριν από πολλά χρόνια από την αγαπημένη μου Magica. Τότε, στο ιστορικό hungry, οι συνταγές της -και όχι μόνο-[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους των αβγών και προσθέτουμε την μυζήθρα λιωμένη με το πιρούνι, το αμύγδαλο, το κορν φλάουερ, το αλάτι,[...]
3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα Pudding Brezel (πούτηνγκ-μπρέτσελ) είναι ένα αγαπημένο Γερμανικό γλυκό μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 300 γρ. Quark[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλό μήνα! Έτσι ξεκινάω σήμερα. Δεκέμβρης μπήκε και για τις νοικοκυρές η τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα. Το τι Χριστούγεννα βεβαίως θα κάνουμε αυτό είναι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνα αθώο γλυκό, κατάλληλο και για παιδιά. Υλικά: 350γρ φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 2 αυγά 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 1 κουτ.γλυκού[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαι φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα τιραμισού αλλιώτικο από τα συνηθισμένα και με προσθήκη μήλου! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Τάρτες Γλυκά με φρούτα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΛαχταριστή και μυρωδάτη μπουγάτσα με μυζήθρα και άχνη ζάχαρη για ένα ελαφρύ και γεμάτο γλυκό! Απαιτούμενος χρόνος : 45΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grPost Views: 114 Η βασιλόπιτα, σε όλη την Ελλάδα, δεν ήταν πάντα γλυκιά. Στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονίακαι στη Θεσσαλία το φλουρί έμπαινε σε πίτες συχνό[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΛαχταριστοί και πάντα ευπρόσδεκτοι οι λουκουμάδες! Αυτοί είναι και χωρίς μαγιά. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα)[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣυνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι ένας διαφορετικός χαλβάς. Δεν έχει την κλασική υφή και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 230 γρ. βούτυρο 2 φλ. τσαγιού νερό 8 κ.σ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κέζε κούχεν είναι το τυρογλυκό της Γερμανίας.Πρόκειται για ένα γλυκό που θυμίζει chessecake.Φτιάχνεται απο το τυρί quark,το οποίο μοιάζει με ανάλατη μυζήθρα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr