Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Για 4-6 άτομα 4 κουταλιές της σούπας σταφίδες 4 κουταλιές της σούπας λικέρ περγαμόντο 1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο 1 λίτρο γάλα 250 γραμμάρια ζάχαρη 2[...]
Πηγή: sidagi.grΌλα του γάμου δύσκολα λένε και δεν έχουν και άδικο. Υπάρχουν πολλά για να οργανώσεις και έθιμα για να τηρήσεις. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παραδοσιακά γλυκά[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΜαλεμπί με άρωμα νεράντζι (γλυκό κωνσταντινούπολης) 1 λίτρο - φυτικό γάλα (σόγιας, αμυγδάλου κ.α.) 80 gr. - ρυζάλευρο 80 gr. - ζάχαρη 1 κ.γ. - φυτική μαργαρίνη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ... καρπούζι αλλά τσετριόλο!), το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι καλικάντζαροι είναι κοντοί, μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, τράγινα πόδια με χέρια τριχωτά σαν της μαϊμούς, σκανταλιάρηδες σαν έφηβοι που μεθάνε για πρώτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοναδικές συνταγές που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 12 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄, ψήσιμο 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦίνο, μεταξένιο, ανατολίτικο γλυκό το Μαλεμπί του Νερού. Μια υπέροχη πορτοκαλένια κρέμα, μια αθώα κρέμα σχεδόν παιδική, με έντονους τους τόνους των αιθέριων[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι η βασική κρέμα της Ζαχαροπλαστικής, εξ ου και το όνομά της. Και πού δεν τη χρησιμοποιούμε: στις Τούρτες, τις Πάστες Αμυγδάλου και το Μιλφέιγ, γεμίζουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑχ αυτό είναι οι γιορτές.Μυρωδιές και γεύσεις από τα παιδικά μας χρόνια.Δεν θα ξεχάσω τους γονείς μου που μοσχοβολούσαν βανίλια και κανέλα. Τα μελομακάρονα τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑνάλαφρο και δροσερό, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που έρχονται. Τι χρειαζόμαστε: 2 λίτρα γάλα 1 1/4 φλ. corn flour 1 κ.γ. μαστίχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη κρέμα : 3/4 κούπας αλεύρι ρυζιού ή κορν φλάουρ 1/4 κούπα κορν φλάουρ 7 κούπες φυτικό γάλα (σόγιας λειτουργεί καλά ή ρυζιού ή βρώμης) 1 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μήλα 1/2 ποτήρι ζάχαρη λίγη κανέλλα αμυγδαλόκουννες Για το παντεσπάνι: 3 κρόκους ½ ποτήρι ζάχαρη 1/3 ποτήρι φυστικελαιο ½ ποτήρι γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΩραίο για παιδικό πάρτυ!! Τι χρειαζόμαστε: 7 ποτήρια γάλα 14 κοφτές κουταλιές κορν φλάουαρ 8 κουταλιές ζάχαρη 4 κουταλιές ανθόνερο ινδοκάρυδο πράσινο χρώμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος και έξτρα για σερβίρισμα 250 γρ. ζάχαρη καστανή 2 κ.γ. κορνφλάουρ 600 ml γάλα 3,5 % λιπαρά 600 ml γάλα εβαπορέ 4-5 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΥΛΙΚΑ 3 ½ φλ. (2 κονσέρβες των 400ml) γάλα καρύδας (Coconut Milk) 1 ½ φλ. νερό 8 γεμάτες κουταλιές κορν φλάουερ 1 φλ. ζάχαρη 1 2/3 φλ. (400ml) φυτική κρέμα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com