Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
250 γραμ. αμύγδαλο ξεφλουδισμένο 750 γραμ. ζάχαρη άχνη 150 γραμ. ανθόνερο Για την επικάλυψη 300 γραμ. ζάχαρη άχνη μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα Ανακατεύετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό αχλάδια 800γρ. ζάχαρη χυμός από 1 λεμόνι ⅓ φλιτζ. νερό Καθαρίζουμε από φλούδες και κουκούτσια τα αχλάδια και τα περνάμε από μπλέντερ. Σε κατσαρόλα[...]
Πηγή: cooklos.gr3 αχλάδια κι 1 κόκκινο μήλο με κοιτούσαν παραπονεμένα μέσα από τη φρουτιέρα... και επειδή το μέλλον τους προβλεπόταν δυσοίωνο, τα έστειλα να κάνουν πολύ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό καθαρισμένα αχλάδια 500 γραμμάρια καστανή ζάχαρη ¾ κούπας νερό 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα τζίντζερ χυμό μισού λεμονιού Δοκιμάστε[...]
Πηγή: sidagi.grΤα υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κιλό αχλάδια καθαρισμένα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική Χυμό από ένα λεμόνι 1 βανίλια Τρίβουμε τα αχλάδια στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: makingsweets.blogspot.grΠοια μπορεί να μου απαντήσει, τι είναι πιο εύκολο στο καθάρισμά του, ένα φραγκόσυκο ή ένα αχλάδι; Η απάντηση μπορεί να σας ξενίσει αλλά είναι πέρα για πέρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή που ακολουθεί είναι “ακατάλληλη” για άπειρους μάγειρες. Περιέχει σκηνές (και οδηγίες) που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες εάν τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑντιγράφω το κείμενο όπως το βρίσκω σε σελίδες του περιοδικού “ΓΥΝΑΙΚΑ” που έκοψα πριν από καιρό. Ούτε που θυμάμαι που το είχα βρει. Δεν έχει σημασία,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛατρεύω τα αχλάδια και σκέφτηκα "γιατί όχι?!". Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αχλάδια 1 μήλο τριμμένο (το θέλουμε για την πηκτίνη που περιέχει) 1 κιλό ζάχαρη λίγη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ψύχα του πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με μήλα και αχλάδι, μας δίνει μια πολύ θρεπτική, αρωματική και νόστιμη μαρμελάδα, που αρέσει πολύ στα παιδιά. Εύκολη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr800 γρ. σύκα 400 γρ. αχλάδια 1 κιλό κρυσταλλική ζάχαρη 1 μικρό λεμόνι χυμό 1 στικ κανέλας 2 γαρίφαλα Μέθοδος Εκτέλεσης Ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό τα σύκα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο όνομά τους σημαίνει φιλάκια καρύδας. Η ζύμη τους κινείται ανάμεσα σε μπισκότο και κραμπλ, είναι τραγανά στο εξωτερικό και μαλακά μέσα και θυμίζουν τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 12 ψωμί του τοστ 3 μικρά μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 2 κ.σ φυτική μαργαρίνη ή λάδι καρύδας 4 κ.σ ζάχαρη Λίγη κανέλα Λίγο γαρύφαλλο τριμμένο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά Υλικά για την ζύμη της βάσης και τα τρίμματα: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη (λιωμένη) 500 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 2 κ.σ. (κοφτές) baking powder 1 κ.γ. ορυκτό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα γρήγορο κι εύκολο γλυκάκι διάλεξα να σας κεράσω σήμερα, μετά από τόοοοσο καιρό που έχω να σας δω... Ένα γλυκό για να απολαύσουμε με το απογευματινό μας[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤο κυδώνι, το «χρυσό μήλο» της αρχαιότητας, είναι άρρηκτα δεμένο με τον έρωτα. Πιθανότατα προϋπήρχε του μήλου με το οποίο είναι συγγενές, μάλιστα στην ιστορία[...]
Πηγή: pandespani.com