Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
RUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ χρυσοκίτρινη της Άνοιξης! Τα βρίσκουμε το πολύ μέχρι τα μέσα του Ιούνη. Από τα πιο χαρακτηριστικά φρούτα του Μάη , όταν είναι καλής ποικιλίας και ώριμα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά : 1 κιλό πεπόνι (καθαρισμένο και τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη) ½ κιλό νερό ½ κιλό ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Σοφία Π.[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΏρα επεξεργασίας καλοκαιρινών φρούτων!! μαρμελάδες και γλυκά σε καθημερινή βάση μιας και έχουμε και υποχρεώσεις, το bazzar πλησιάζει και πρέπει να είμαστε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 3 ωραία μικρά στρογγυλά πεπονάκια ½ κιλό παγωτό βανίλια 1 κρασοπότηρο γλυκό κρασί Σαμιώτικο 2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο Για το[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΜια διαφορετική γεύση μαρμελάδας ιδανική να συνοδεύσει τυριά, τάρτες, φαγητά αλλά και τα πρωινά μας. Την ιδέα την είχα δει σε περιοδικό γαστρονομίας του 2008[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.grΕδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για να δοκιμασω επιτελους να κανω και τη δικη μου σπιτική μαρμελάδα... Έτσι συγκέντρωσα πολλές και χρησιμες πληροφορίες και ειμαι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤην Ιωάννα σας την έχω συστήσει κι άλλες φορές, είναι αγαπημένη εξαδέλφη και ζει τον περισσότερο καιρό στη Νάξο όπου και δραστηριοποιείται δημιουργικά σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτή η συνταγή έφτασε σε μένα, γραμμένη από φίλη πάνω σε σακούλα φρούτων, ορμώμενη όμως εξ Ιταλίας. Η φίλη μου η Δήμητρα επέμενε φτιάξε την. Αγόρασα λοιπόν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίχα δύο πεπόνια, ένα αργίτικο κι ένα απλό και για να μην χαλάσουν είπα να πειραματιστώ κι έφτιαξα μια ωραιότατη μαρμελάδα! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πεπόνι τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαγωτό γρανίτα φράουλα Εκτυπώστε τη συνταγή! Παγωτό ή γρανίτα; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη πού να το εντάξω, αλλά αυτό το "γλυκάκι" είναι πολύ δροσερό, πολύ[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΑν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ ωραία μαρμελάδα πεπόνι, όλο άρωμα και γεύση !!! ΥΛΙΚΑ 1 μεγάλο πεπόνι , καθαρό βάρος 900 γραμμάρια με 1 κιλό 500 γραμ. ζάχαρη 2 μήλα ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr