Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια πολύ συνηθισμένη λιχουδιά στις ΗΠΑ είναι το γλυκό σνακ με το όνομα cookie dough, που θα πει ζύμη για μπισκότα. Και ακριβώς αυτή είναι η γεύση του. Σε αυτή[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΥλικά 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300γρ. σκληρό αλέυρι 2κ.γ ζάχαρη 30γρ. μαγιά νωπή 500γρ. ρεβιθόζουμο χλιαρό (περίπου) 3κ.σ ταχίνι 100γρ. γλυκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grO διάσημος Αμερικανός Σεφ έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Φανταζόσουν ποτέ πως τα ρεβίθια μπορούν να γίνουν απολαυστικό γλυκό σνακ; Κι όμως. Τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πράσινο συκαλάκι, γίνεται τώρα την άνοιξη. Το μαζεύουμε μέσα με τέλος Απριλίου από τις αρσενικές συκιές, τον ορνό. Βρίσκονται διάσπαρτες στα χωράφια, και[...]
Πηγή: greekmasa.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως 1/2 κούπα αλεύρι σόγιας ή ρεβυθιού 1/2 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/2 κ.γ. πιπερόριζα σε σκόνη 1 κούπα καστανή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 συσκευασία φύλλο για γλυκιά τάρτα 175 γρ κουβερτούρα κλασική 175 γρ κουβερτούρα πραλίνα 200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης Οδηγίες Λαδώνω την ταρτιέρα και απλώνω[...]
Πηγή: cookpad.com/gr13 Μαρτίου 2014 Έπειτα από μερικές προσπάθειες να φτιάξω «αλμυρά» μπισκότα που να μας αρέσουν και να έχουν υψηλή θρεπτική αξία συνδύασα διάφορα υλικά και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣα σκατζάρισε ο Αύγουστος τα μισά του, πέρασε και της Παναγίας, την άλλη μέρα, κίνησε το τσούρμο του Σάρακα μαζί με τους εθελοντές «σταφυλάδες» να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΈχετε φτιάξει ποτέ μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά; Δείτε πώς βήμα-βήμα! Υλικά: 500 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια 125 γρ. ζάχαρη άχνη 130 ml[...]
29/1/15 Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας. Συστατικά 80gr.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥπέροχη μυρωδάτη σπιτική μαρμελάδα. Με φυσικά υλικά, χωρίς χημικά συντηρητικά, και πρόσθετα. Σας την δίνω με τον τρόπο που την έφτιαξα εγώ, και βγήκε τέλεια,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕδώ μαζεμένες όλες οι προτάσεις για νηστίσιμα φαγητά και γλυκά για την περίοδο της Σαρακοστής. Για να μπείτε στην κάθε συνταγή πατήστε τον τίτλο της και θα σας[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr