Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Μετά τα ψητά μήλα με σαντιγί , σας προτείνω τα τηγανητά με μέλι και ξύσματα λεμονιού. Ταιριάζουν ιδανικά με τις νοστιμιές της Σαρακοστής, όπως τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grTARTE TATIN ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ Η tarte tatin (τάρτ τατέν) είναι ένα φημισμένο γλυκό της γαλλικής κουζίνας, που παρασκευάζεται με σφολιάτα και φρούτα (συνήθως μήλα)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Υλικά για την τούρτα Χανίων Για τη ζύμη 300 γραμμάρια αλεύρι 55% 300 γραμμάρια αλεύρι 70% 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού. Μας προσφέρει δροσιά και γεύση... τη γεύση που λαχταράμε... αλλά μας χαρίζει και θρεπτικά συστατικά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grή νωπό αθότυρο (κατά τη χανιώτικη ονομασία....) Τι είναι σημαίνει λοιπόν παραδοσιακή κρητική κουζίνα; Διαβάστε τις απαντήσεις της κυρίας Καβρουλάκη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί παιδικό; Γιατί είναι ολόπαχο, δεν έχει αυγά και γλυκαίνεται με μέλι αντί για ζάχαρη. Εμείς βέβαια το τσακίσαμε οικογενειακώς… Υλικά 500ml κρέμα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 4 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ. ξίδι από κρασί 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: argiro.grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 500 γραμμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού 500 γραμμ. γιαούρτι πλήρες 125 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο Εκτέλεση Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami