Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Οι καιροί άλλαξαν αλλά εμείς δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε σε κάποια θέματα. Κρατάω ακόμα τις καταναλωτικές μανίες της μάνας μου. Αγοράζω διάφορους ξηρούς[...]
Πηγή: bostanistas.gr360 ml γάλα 3,5% λιπαρά 2 κ.σ. κακάο 240 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένη 50 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο 500 γρ. παγωτό σοκολάτα (1 λίτρο) Για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 125 γρ. βούτυρο σε κυβάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. γάλα (αν χρειαστεί) Για τη γέμιση 60 γρ. καστανή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκό ταψιού μήλο Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 1 κιλό μήλα 80γρ καστανή ζάχαρη χυμό από μισό λεμόνι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: kouzzzina.grτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.comΟι μεγάλοι στρογγυλοί και αρωματικοί καρποί δαμάσκηνων αποκαλούνται βανίλιες. Είναι χυμώδεις καρποί με όμορφο σκούρο μπλε-μαβί χρώμα, έχουν γλυκιά γεύση και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ (APPLE PIE) Λάτρεις την μηλόπιτας οικογενειακώς, δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει η μηλόπιτα της γιαγιάς Ντακ! Για τους νεώτερους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν διαθέτετε. Αυτή που σας προτείνω είναι από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτο ξεκίνημα του καλοκαιριού δήλωσα πως αυτό θα είναι το καλοκαίρι των παγωτών κι έτσι ήταν. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσα είδη παγωμένων γλυκισμάτων έφτιαξα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα μάλλον γελοίο όνομα για ένα υπέροχο γλυκό. Οι Whoopie Pies, όπως τις ονομάζουν οι Αμερικάνοι, είναι ένα τεράστιο cookie ή ένα πολύ μικρό κέικ με γέμιση. Τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΜπολάκια γλυκιάς τορτίγιας με καραμελωμένο ανανά και καρύδα Εσύ που μπήκες εδώ μέσα από λάθος, αλλά έμεινες από επιλογή... Εσύ που ξετρύπωσες αυτή τη γωνιά[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΝα βάλουμε, παρακαλώ, στη θέση της την παλιά παροιμία που σκαρφίστηκαν οι νησιώτες μας όταν έβλεπαν εχθρικά πλοία - Ενετικά κυρίως - να πλησιάζουν απειλητικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑς καλωσορίσουμε το νέο μήνα με ένα αγαπημένο γλυκό, μια υπέροχη αναποδογυριστή Τάρτα με καραμελωμένα φρέσκα φρούτα, αρωματισμένα με κανέλα και καλυμμένα από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 26 ΕΚ ΥΛΙΚΑ Για το κέικ 30 γρ. Βούτυρο 470 γρ. Μήλο πράσινο, καθαρισμένο, σε μεγάλα κομμάτια 280 γρ. Ζάχαρη μαύρη 2 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕύκολο σοκολατένιο κέικ με μπανάνα και τζίντζερ. Συνδιάζεται υπέροχα είτε με παγωτό για τους καλοκαιρινούς μήνες είτε με καφεδάκι για τον χειμώνα! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο, αρχαίο γλυκαντικό που παράγεται με το βράσιμο του μούστου, είναι πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Για αιώνες ήταν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο δυσκολότερο κομμάτι του να μαγειρεύεις με κεράσια είναι το καθάρισμά τους. Θαυμάζω τους Γάλλους που προσθέτουν στο clafoutis τους τα κεράσια μαζί με το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν το γλυκάκι που θα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι θέλετε να είναι σοκολατένιο, θα σας προτείνω αυτά τα λαχταριστά brownies με φρέσκο τριμμένο παντζάρι, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που συνδυάζει το κέικ με το παγωτό και ξετρελαίνει όσους το δοκιμάσουν. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλοκαιρινό γλυκό ψυγείου, σε τρεις διαφορετικές στρώσεις. Κάθε μια στρώση έρχεται να προσθέσει τη δική της γευστική δυναμική σ΄ αυτό το πολυεπίπεδο γλυκό.Μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια διασταύρωση κέικ και cookie. Οι θεωρίες για το ποιος το ανακάλυψε δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αμερικανική εφεύρεση του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη ζύμη πάστα φλώρα 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 200 γρ. βούτυρο 3 αυγά 2 βανίλιες 150 γρ. ζάχαρη Για τη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com