Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Γιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για την βάση, βάζουμε στο μπλέντερ τα καρύδια, τους χουρμάδες, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν, το ελαιόλαδο, το φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥπέροχο με ακαταμάχητη γεύση γλυκάκι πολύ ελαφρύ !! Ο χρόνος προετοιμασίας του είναι ΜΟΝΟ οση ώρα θέλει να λιώσει η σοκολάτα!!! Δηλαδή γλυκάκι του πεντάλεπτου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα. Λιώνουμε το βούτυρο ελαφρά και το ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο. Όταν γίνει μια ομοιόμορφη μάζα το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και το θρυμματίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη, τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπέροχο με ακαταμάχητη γεύση γλυκάκι πολύ ελαφρύ !! Ο χρόνος προετοιμασίας του είναι ΜΟΝΟ οση ώρα θέλει να λιώση η σοκολάτα!!! Δηλαδή γλυκάκι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤι όμορφη η εβδομάδα που πέρασε! Τι δημιουργική! Τη ευχάριστη! Από την αρχή μέχρι το τέλος! Τη Δευτέρα ο άντρας μου είχε γενέθλια! Τα γιορτάσαμε όλο το σόι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά. Κόβουμε και πολτοποιούμε τις μπανάνες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κυδώνια. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και ένα κλωναράκι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΈνα μικρό κέρασμα από τη τούρτα που έφτιαξε η κόρη μου για τα γενέθλια του μικρού αδερφού της. Θεωρείται λίγο φορτωμένη το ξέρω αλλά τα παιδιά ενθουσιάζονται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕποχή για τους λάτρεις των ροδάκινων, η συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 12 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 12) Μπισκότο 5 κρόκοι αβγών, 5 ασπράδια αβγών, 150 γρ. ζάχαρη, 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. κόκκινη μαρμελάδα (φραμπουάζ ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com