Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comγια το μπακλαβά 500γρ. φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. χουρμάδες ψιλοκομμένοι 1 φλιτζ. δαμάσκηνα ψιλοκομμένα 2 φλιτζ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα 1[...]
Πηγή: cooklos.grΑναρτήθηκε στις 16/03/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπράουνις με κουβερτούρα, καρύδια και ελαιόλαδο Ένα λαχταριστό, μπράουνις με[...]
Πηγή: sintayes.grΓια τα δαμάσκηνα 16 φρέσκα δαμάσκηνα 1 μπαστουνάκι βανίλια 125 ml κόκκινο ξηρό κρασί 100 γραμμ. ζάχαρη Για την παγωμένη κρέμα αμυγδάλου 600 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: argiro.grΤα Macarons γεννήθηκαν στην Ιταλία από τον σεφ της Αικατερίνης των Μεδίκων το 1533 κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Δούκα της Ορλεάνης που έγινε αργότερα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑπλά θεϊκός... Δοκιμάστε τον!! Για 3 ρολά μπακλαβά, 1 ταψάκι 25Χ35 εκ. Βγάζει 30 κομμάτια μπακλαβά περίπου. Υλικά: 2 πακέτα φύλλο κρούστας, (24 φύλλα) 350 γρμ.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr16 φρέσκα δαμάσκηνα 1 μπαστουνάκι βανίλια 125 ml κόκκινο ξηρό κρασί 100 γραμμ. ζάχαρη Για την παγωμένη κρέμα αμυγδάλου 600 ml κρέμα γάλακτος 40 γραμμ. ζάχαρη[...]
Πηγή: argiro.gr« Η κυρία Τώνια φτιάχνει έέέέέένα χαλβάάάάάά » μου λέει ένα βράδυ ο φίλος μου ο Γιάννης. « Ε, τι κάθεσαι, του λέω, πες της να τον φτιάξει και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr« Η κυρία Τώνια φτιάχνει έέέέέένα χαλβάάάάάά » μου λέει ένα βράδυ ο φίλος μου ο Γιάννης. « Ε, τι κάθεσαι, του λέω, πες της να τον φτιάξει και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr