Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 189 συνταγές
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Αναμονής: 3-4 ώρες Υλικά για 25 σάντουιτς: 50 τετράγωνα μπισκότα 1 πακέτο όρεο 1 ζαχαρούχο γάλα 1 φυτική σαντιγί (τύπου[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης με ελαιόλαδο και κρασί κρητικό. Συνηθίζεται στους γάμους. Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 1 κιλό αλεύρι σκληρό 1 κρασοπότηρο ρακή 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 4-6 μήλα κόκκινα 1,5 φλ. ζάχαρη 3 φλ. κρασί ροζέ 4 γαρύφαλα 1 ξυλάκι κανέλα 1 κ.γλ. κανέλα σκόνη 1/2 κ.γλ. γαρύφαλο σκόνη 1/4 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κέικ λίγο πιο ..πλούσιο είναι φίλοι μου μα παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου με τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές μου και είπα να το φτιάξω. Κάθε φορά[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 25/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος με δαμάσκηνα Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και μεθυσμένη[...]
Πηγή: sintayes.grΗ συνταγή είναι από παλιό τεύχος του περιοδικού Κουζίνα και Ποιότητα Ζωής είναι πολύ εύκολο γρήγορο και δροσερό γλυκάκι, ότι πρέπει για το καλοκαιράκι!!![...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τον Άγιο Τρύφωνα και τους αμπελουργούς… Καλό μήνα! Του Αγίου Τρύφωνα σήμερα, τ’ Αγιού Τρυφώνου όπως λέμε στην Κρήτη. Του προστάτη των[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια διαφορετική πρόταση για τους λάτρεις των cupcakes!!! Θα τα αγαπήσετε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 + 1/4 κούπα αλεύρι γ.ο.χ (κοσκινισμένο) 3/4 κ.γ. μπέικιν 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γιαούρτι στραγγιστό: 360 γρ. ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί νερό: 250 ml κρέμα γάλακτος: 250 ml φιστικια Αιγίνης: 100 γρ., ψίχα χοντροκομμένη ζελατίνη (σκόνη):[...]
Πηγή: icookgreek.comΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌλα ξεκίνησαν με κάτι εξετάσεις αίματος που έδειξαν κάπως τσιμπημένη χοληστερίνη. Έτσι άρχισε το (όχι πάντα πετυχημένο) κυνήγι των τροφών με χαμηλή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 125 γραμμάρια ζάχαρη 120 γραμμάρια νερό 5 κρόκους αβγών 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής 4 σταγόνες μαστιχέλαιο ή 5 γραμμάρια μαστίχα σκόνη[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 1 φακελάκι σαφράν 8 μεγάλα αχλάδια 200 γρ. ζάχαρη 1 φλυτζάνι νερό 1 ½ φλυτζάνι λευκό κρασί φλούδα από ένα πορτοκάλι 2 συσκευασίες των 200 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΚλασικό, μαμαδίστικο, αγαπημένο κέικ. Γλυκό, σοκολατένιο, αφράτο, και μπορώ να συνεχίσω να αραδιάζω επίθετα που να το χαρακτηρίζουν, αλλά πάντα, μα πάντα θα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια το σιρόπι 500 ml νερό 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 στικ κανέλα 1 αστεροειδή γλυκάνισο 1 λεμόνι μόνο τις φλούδες του (χωρίς το άσπρο μέρος) 1 κ.σ. μέλι Για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις μαριναρισμένες φράουλες 400 γρ. Φράουλες, κομμένες στη μέση 70 γρ. Ζάχαρη 3 γρ. Δυόσμος, ψιλοκομμένος 10 γρ. Σιρόπι μπαλσάμικο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τα μπισκότα κρουασάν 8 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη Για τη μους γιαούρτι 250 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος 35%[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο 250 γραμμάρια αλεύρι 125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 1 κρόκο αυγού λίγο κρύο νερό 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο 1 πρέζα[...]
Πηγή: megatv.com/cook400gr. ζαχαρούχο γάλα (1 κονσέρβα) 3 μεγάλες μπανάνες 2 μικρά πακέτα Digestive 300ml κρέμα γάλακτος 1/4 της κούπας βούτυρο λιωμένο κρασί κόκκινο μπρούσκο ή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Λέω σήμερα να γλυκάνω λίγο την Κυριακή σας έστω και με λίγες θερμίδες παραπάνω αλλά με έναν κορμό σοκολατένιο χωρίς ανταγωνιστή, πολύ πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτη διάρκεια ενός καλού δείπνου με παρέα και ειδικά μετά από ένα πλούσιο κύριο πιάτο που συνοδεύεται από ένα μεγάλο κόκκινο κρασί, έρχεται αυτή η στιγμή του[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή είναι μια μαρμελάδα από εκείνες που δεν τις τρως με βούτυρο πάνω στο ψωμί σου, αλλά την συνδυάζεις με τυριά ή με κρακεράκια, ως συνοδευτικά σε ένα γεύμα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κλασική καραμελέ με ένα τουίστ γεύσης πορτοκαλιού, σερβιρισμένη με φρουτοσαλάτα. Προετοιμασία: Η κρέμα καραμελέ πρέπει να γίνει μία μέρα πριν. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΑχλάδια σε μους σοκολάτα Υλικά Για τη μους 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 4 αυγά 45 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 150 γραμμάρια έτοιμη σαντιγί άγλυκη 2[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣιδεράκια : Παμπάλαιο Πηλιορείτικο γλυκό (συνταγή, ιστορία και έρευνα!) Συνταγή της Τριανταφυλλιάς από την Τσαγκαράδα. Ιστορία - όνομα Το γλυκό αυτό είναι[...]
Πηγή: greekmasa.gr