Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη πανακότα σερβιρισμένη σε ποτήρι 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ Classic με 10% λιπαρά 130 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 κούπες ζάχαρη 1κ.σ ξερή λεβάντα 1 ½ κούπα νερό 1 μοσχολέμονο ή λεμόνι κατά προτίμηση βιολογικό και ακέρωτο κομμένο στη μέση 2 ροδάκινα[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά για το κέικ 1 1/2 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 ποτήρι παπαρουνόσπορο 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι ιώσεις του χειμώνα που μας ταλαιπωρούν δεν γιατρεύονται με τα αντιβιοτικά που καταναλώνονται στη χώρα μας με τη σέσουλα, όπως τονίζουν οι ειδικοί. Αντίθετα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤα γιατροσόφια της γιαγιάς Σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι μας τα θαυματουργά γιατροσόφια των ''παλιών'' και ειδικά της γιαγιάς ....γιατροσόφια που πολλές φορές[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣκέφτεσαι κάτι πιο δροσιστικό για το κλείσιμο ενός θεσπέσιου γεύματος από ένα σορμπέ λεβάντας?Τι κι αν είναι μακριά από τις συνηθισμένες μας γεύσεις,τα σορμπέ[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΠαγωτό με πέταλα τριαντάφυλλου Παγωτό με άνθη λεβάντας Παγωτό με άνθη μέντας Παγωτό με πέταλα τριαντάφυλλου (γίνεται περίπου τρία φλιτζάνια) 1 φλιτζάνι κρέμα[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φακελάκι μαγιά 2 κ.γ. μέλι 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά) Για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ Μάιος είναι η ιδανική εποχή για την κατανάλωση φράουλας. Τον μήνα αυτό, η φράουλα έχει την τιμητική της στα μανάβικα και στις λαϊκές αγορές την βρίσκουμε σε[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΟι μαρμελάδες είναι μια αγαπημένη ασχολία ζαχαροπλαστικής για εμένα. Θεωρώ οτι είναι πολύ εύκολη, η κατασκευή τους και υπάρχουν πολλές γεύσεις για να[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι για μένα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε την παρακαταθήκη μας σε μαρμελάδες για τον χειμώνα. Με τόσα πολλά φρούτα που έχουμε στην Ελλάδα,[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr4 φύλλα φαγώσιμου ρυζόχαρτου 2 φλ. ανάμικτα αμύγδαλα ασπρισμένα, φουντούκια και φιστίκια αιγίνης 1 φλ. ξηρά cranberries ή κεράσια 2 μεγάλα αυγά μόνο το[...]
Πηγή: cooktherapy.gr