Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Πρόκειται για ένα γλυκό που κάνουν μόνο στη Νιγρίτα Σερρών και το όνομά του είναι "Πονηρό". Ξέρετε πως αγαπώ τις παραδοσιακές συνταγές και θέλω σιγά σιγά να[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΟι τελευταίες μέρες, στην Αθήνα τουλάχιστον, ήταν οριακά εφιαλτικές. Η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο κι εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αλλάζω χώρους με[...]
Πηγή: cookika.comΑυτό το αφιέρωμα στη φράουλα αποφάσισα πως πρέπει να κλείσει με τα φραουλοπιτάκια της στιγμής!! Ή μήπως της λιγούρας; Μμμμ θα το σκεφτώ καλύτερα την επόμενη[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΜε το Νοέμβρη να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο το μόνο που ήθελα τις προάλλες είναι ένα γλυκό που συνδυάζει λίγο καλοκαίρι και λίγο φθινόπωρο. Για μένα ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 2 πακέτα σφολιάτα (εγώ παίρνω της Pillsbury) βούτυρο και αλεύρι, για τα χωνάκια 2 αυγά Υλικά για κρέμα: 1 λίτρο γάλα 1 πακέτο γκαρνί (με τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜπορεί το κόλπο της ανάποδης τάρτας, της ιστορικής Tatin , να είναι μέγα εύρημα για τις γλυκές εκδοχές της (μήλα, κυδώνια , σαγκουίνια - και τι δεν έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔε χρειάζεσαι πολλά υλικά για ένα καλό γλυκό! Κι επειδή το Πάσχα το τραπέζι σου θα είναι φορτωμένο με... βαριές γεύσεις, αυτό το γλυκάκι είναι όσο ελαφρύ[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαι να που φτάσανε και τα γεννέθλια... Βέβαια, για τον σύντροφό μου ήταν οριακά τούτα του γεννέθλια. Είχε βάλει έναν προσωπικό στόχο και η αλήθεια είναι πως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες κάνει αρκετό κρύο και η βροχή έρχεται και φεύγει τόσο άξαφνα που γίνεσαι μούσκεμα πριν καν προλάβεις ν’ ανοίξεις ομπρέλα. Κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημερα! Το όνομα του σημερινου γλυκο με δυσκολεψε! Δεν εχει ονομα, το δοκιμασα πρωτη φορα σε ενα γαμο προσφατα και επειδη μου φανηκε ευκολο ειπα να το[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΆλλος έχει τα χωνάκια για κορνεδάκια και άλλος τα φτιάχνει. Παρόλο που είμαι φανατική γλυκατζού, υπάρχουν και μερικά γλυκά που δεν με συγκινούν. Τέτοια είναι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά σφολιάτα βουτύρου: 2 φύλλα, (1 πακέτο, 800 γρ) μασκαρπόνε: 600 γρ. κρέμα γάλακτος: 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη: 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτοί οι λουκουμάδες σφολιάτας γίνονται πραγματικά ανάρπαστοι, κάθε φορά που τους ετοιμάζω! Είναι εντυπωσιακά εύκολοι καθώς φτιάχνονται με μόνο ένα υλικό! [...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ! ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ Υλικά 2 κουταλιές ζάχαρη 2 φλιτζάνια νερό 1 κουταλιά λάδι 1ο κουταλιές γλυκό του κουταλιού όποιο σας[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr