Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ο μπακλαβάς μου, έχω δοκιμάσει και άλλες φορές να φτιάξω την δική μου συνταγή όπως την θέλω, αλλά μου έλειπε κάτι.Έτσι τώρα σας έχω αυτό ακριβώς που ήθελα,[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΠάμε να φτιάξουμε ένα κανταϊφάκι να γλυκαθούμε! Σε λίγα λεπτά θα το έχουμε έτοιμο! Χρειαζόμαστε μια συσκευασία φύλλο κανταϊφι, την οποία θα την αφήσουμε να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα αρωματικό και υγιεινό σιρόπι από την παράδοσή μας ! Οι ευχές «και στα δικά σου» ή «κι απ’ τα κουφέτα σου» που συνηθίζεται σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1.300 γρ κάστανα 400 γρ ζάχαρη (δείτε “Μυστικά” [1]). 450 ml νερό 5 ή και 6 γεμάτα σφηνάκια (150-180 ml) ρούμι ή μπράντυ ή, εναλλακτικά, 1 φασόλι βανίλιας 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Γίνεται πολύ εύκολα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr