Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Χαλβάς ψυγείου με φρούτα πεντανόστιμος! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με φρούτα Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ Για τη πανακότα σερβιρισμένη σε ποτήρι 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ Classic με 10% λιπαρά 130 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookτάρτα σοκολάτας με μους σοκολάτας & βατόμουρα Κάθε που βρίσκεσαι σε ποθερό τετ-α-τετ με την ένταση μιας σοκολατένιας γεύσης είναι σαν πρώτη φορά. Σε εξάπτει[...]
Πηγή: pandespani.comΠανεύκολο ,δροσερό και πολύ νόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τάρτες Γλυκά με φρούτα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια μια ακόμη φορά σειρά στις συνταγές μας έχουν τα γλυκά! Η σημερινή γλυκιά έμπνευση είναι κάτι απλό και γρήγορο που πιστεύουμε πως όλοι θα ήθελαν να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕιναι ομορφα εμφανισιακα ευκολα και μια πολυ καλη ιδεα οταν θελουμε κατι γρηγορο! Ιδανικά οταν εχουμε κάποια βαφτιση,πάρτυ η γιορτή! ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια υπέροχη τάρτα αμυγδάλου, με κρέμα λεμόνι, και ζελέ φρούτων. Υλικά: Για την τάρτα: (Γιά φόρμα με τσέρκι 30 εκ.) 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι, ψιλό 1/4 φλιτζ. ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τη βάση μπισκότου 250 γρ. μπισκότα digestive (εαν επιθυμείτε χωρίς ζάχαρη) 1/4 ποτηριού γάλα φρέσκο χαμηλό σε λιπαρά λίγη κανέλα Για την κρέμα 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Κάλλια εκτός από τις σαλάτες της, μας έστειλε και ένα γλυκό με ζελέ ανανά, που έφτιαξε επίσης το Πάσχα. " Υλικά: 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα δροσερό γλυκό το οποίο ξεκινάω να το φτιάχνω συνήθως τέτοια εποχή, κοντά στο Πάσχα, μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Είναι ιδιαίτερα εύκολο. Η μόνη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr