Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΣπιτική κρέμα Marshmallow Απόδοση: Περίπου 5 φλιτζάνια πηγή και φώτο συνταγής από εδώ .cinnamonspiceandeverythingnice.com Υλικά 3 μεγάλα ασπράδια αυγών 2/3[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΦτιάξτε σπιτικές μπάρες καραμέλας για όλη την οικογένεια! Υλικά για 4-6 άτομα Για το μπισκότο 1/2 φλιτζάνι (1 ραβδί) βούτυρο 113 γραμμάρια 1/4 ζάχαρη κούπα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠλησιάζει λοιπόν αυτή η μέρα των ερωτευμένων,,, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ποτέ δεν γιόρτασα αυτή την ημέρα, ενώ στα παιδικά μου χρόνια όταν και ξεκίνησε να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1 συσκευασία γάλα εβαπορέ των 340 γραμμαρίων 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλιτζανιού ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 60 κεράσια μαρασκίνο με τα κοτσανάκια τους 3 κουταλιές βούτυρο, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.grΠηγήα και φώτο συνταγής από εδώ .whiskblog.com Brownie Bites Υλικά ½ φλιτζάνι (βούτυρο, λιωμένο) 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια 2 αυγά[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι Το σιμιγδάλι είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής (βλέπε: χαλβά και μελομακάρονα), καθώς[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠέρασαν σχεδόν δυο εβδομάδες από την τελευταία δημοσίευση και ακόμα δεν κατάφερα να μπω στην κουζίνα για να φτιάξω μια νέα συνταγή η μια παλιά και δοκιμασμένη.[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ! (ΣΥΝΤΑΓΗ L. MONTERSINO) Ε ναι! τα τέλεια προφιτερόλ δεν θα μπορούσε παρά να ήταν σε συνταγή του Luca Montersino ! Αγαπημένο γλυκάκι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr