Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το Πάσχα είναι η εποχή που πολλές νοικοκυρές θα φτιάξουν τα κουλουράκια τους και θα ζυμώσουν τα τσουρέκια τους. Σίγουρα τα σπιτικά τσουρέκια δεν συγκρίνονται[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (για 150 κομμάτια περίπου): Για τη ζύμη: 24 αυγά 15γρ. μαγιά 1 κιλό αλεύρι 30γρ. αλάτι 125γρ. ηλιέλαιο 125γρ. μαργαρίνη ½ λίτρο χλιαρό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝ ΝΤΟΛΤΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΟΒΑ Το pandolce , σε ελευθερη μεταφραση γλυκο ψωμι, ειναι ενα απο τα παραδοσιακα ιταλιακα χριστοψωμα, οπως το πιο διασημο πανεττονε της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr