Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Αστακός ψημένος στη σχάρα, με σάλτσα βουτύρου. Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη[...]
Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί με δαγκάνες (homαrd), 500 γρ περίπου ο ένας 200 γρ. παντζάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 100 γρ. κρεμμυδάκια 5 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami