Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
1 κιλό γίδα κομμένη σε κομμάτια 2 κρεμμύδια κομμένα καρεδάκια 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 καρότα κομμένα καρεδάκια 1 σελινόριζα κομμένα καρεδάκια ένα ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛοιπον την βραστη γιδα δεν την ηθελε κανεις να την φαει ..εκανα κι εγω γιουβετσακι με το ζουμι της κι εγινε τελειο!!! αφου την εβρασα οπως σας ειπα στο τελος[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜετά την εκπληκτική εξωτική καροτόσουπα της συνεταίρας μου της Cook, εν όψει και του ενσκύψαντος ψύχους, είπα να περάσουμε σε κάτι πιο...στανιαριστικό. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το φημισμένο, με το ιδιαίτερα νόστιμο κρέας αγριοκάτσικο από το νησάκι Σχίζα Μεσσηνίας, μαγειρεμένο με τον παραδοσιακό[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά: 4 κιλά γίδα 2 μεγάλα κρεμμύδια 20 γαρύφαλλα αλάτι και πιπέρι 2 ματσάκια μαϊντανό Εκτέλεση: Τεμαχίζουμε την γίδα. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekcook.grΠροοίμιο Η πρώτη μου εμπειρία με γίδα βραστή ήταν.... οπτική. Πηγαίναμε με τους γονείς μου στην Τρίπολη, και θυμάμαι μία πινακίδα προς το τέλος του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια από τις πιο παραδοσιακές σούπες της Ελλάδας... εμείς την δοκιμάσαμε από συνταγή καλαματιανή. Πάντως κάπως έτσι την ετοιμάζουν και στην Στερεά Ελλάδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 1/2 κιλο γιδα (η οσο εσεις θελετε) αλατι-πιπερι 1ποτηρι ρυζι απλο 2 λεμονια Πλενουμε προσεκτικα το κρεας και το βαζουμε σε μεγαλη κατσαρολα να βρασει.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr