Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
300 ml δυνατός χλιαρός Ζωμός ψαριού 200 ml Ελαιόλαδο Χυμός λεμόνι 1 ματσάκι φυλλαράκια Μάραθο Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το ζωμό του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΒάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά: 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: (Για 4-6 σερβιρίσματα) Ζωμός ψαριού χλιαρός, 300 ml Ελαιόλαδο, περίπου 200 ml Χυμός λεμόνι Μάραθο φυλλαράκια, 1 ματσάκι Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο δεντρολιβανο 1 φλυτζάνι του καφέ ξύδι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ελάχιστη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι αλάτι - πιπέρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα τηγανιτά ψάρια που σας έμειναν, μην τα δώσετε στις γάτες… ούτε να τα ξαναφάτε κρύα και πανιασμένα, βάλτε τα στο ψυγείο και μετά από 1-2 μέρες φτιάξτε αυτή[...]
Πηγή: greekmasa.gr