Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ Υλικα: 2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στα 300γρ.η κάθε μια. Μαριναδα: ½ φλυτζανι ελαιόλαδο 1 σφηνακι λευκο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]
Πηγή: caruso.grΗ μπριζόλα είτε είναι χοιρινή, είτε είναι μοσχαρίσια, χρειάζεται την ανάλογη τεχνική στη μαρινάδα ώστε να γίνει κάτι διαφορετικό ! Να γίνει μια μπριζόλα που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΥλικά 2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στο μισό κιλό η κάθε μια. Μαριναδα : 1 φλυτζανι ελαιόλαδο 1 σφηνακι λευκο κρασι 1 κ.γ. μουσταρδα Αλάτι -πιπέρι Λιγο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grH χοιρινή είναι λατρεία... είναι ελληνική παράδοση σε κάθε συγκέντρωση με ψήσιμο στα κάρβουνα! Τι θα έλεγες να αναβαθμίσεις τη γεύση της και να εξελίξεις την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι πιο μαλακές και νόστιμες μπριζόλες που φαγατε ποτέ! Τι χρειαζόμαστε: 6-8 μπριζόλες χοιρινές ή ότι άλλο κρέας θέλετε 2 κουταλιές θυμάρι 2 κουταλιές ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τέλεια καραμελωμένη πανσέτα όπου το λίπος έχει μειωθεί, χρυσίσει και είναι ελαφρά τραγανό, η σάρκα είναι καραμελωμένη απ’ έξω, αλλά παραμένει εσωτερικά[...]
Πηγή: caruso.grΆλλο ένα είδος κρεατικού στις επιλογές μας. ΚΡΕΑΤΙΚΑ: Χοιρινό: Γουρουνόπουλο στη λαμαρίνα (ή αλλιώς γουρουνοπούλα) Καπρικό Κοντοσούβλι Πανσέτα τυλιχτή με[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜπριζόλα Σαντορινιά με σάλτσα από σαντορινιές ντομάτες. Έτοιμο σε 20 λεπτά! Τι χρειαζόμαστε: 2 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού ή ό,τι εσείς θέλετε) 8 - 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γνωστή, αγαπημένη ελληνική μπύρα ΑΛΦΑ, μου ζήτησε ως fοοd blogger, να γράψω tips για μια Τσικνοπέμπτη στο σπίτι, παρέα με μπύρα και φίλους. Εγώ τα ενσωμάτωσα[...]
Πηγή: caruso.gr19/2/14 Λαιμός χοιρινός με μπύρα και μέλι για όσους δεν μπορούν να τιμήσουν με ευλάβεια το έθιμο που θέλει ψήσιμο στα κάρβουνα αλλά θέλουν να μυρίσουν τσίκνα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΤσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, ονομάζεται η Πέμπτη, της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, της Κρεατινής, επειδή αυτήν την ημέρα, στα σπίτια όλης της Ελλάδας ψήνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ Τσικνοπέμπτη είναι γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης στην οποία καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος. Λαμβάνει μέρος την Πέμπτη, λόγω του ότι οι μέρες[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]
Πηγή: caruso.gr