Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Το καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια νόστιμη σαλάτα είναι απαραίτητη σε κάθε γεύμα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το Πασχαλινό μας τραπέζι. H σημερινή μας πρόταση για το γιορτινό σας τραπέζι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr5 καλοκαιρινές συνταγές με όσπρια για να προσθέσεις χρώμα στα πιάτα σου Τα όσπρια τρώγονται και το καλοκαίρι γιαυτό σήμερα θα μάθεις 5 συνταγές με[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΚαλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίμαι σίγουρα λάτρης των παντζαριών και μπορώ εύκολα να απαριθμήσω κάμποσους προσωπικούς λόγους γι’ αυτό: Πρώτος λοιπόν, γιατί έχουν αυτή την ιδιαίτερη γλύκα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα από τα πράγματα που μου κάναν εντύπωση όταν πρωτοήρθα στην Γερμανία, πέρα από τα κουτιά με τις εφημερίδες, ήταν οι αμέτρητες ποικιλίες τυριών που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1 κονσέρβα αρακά 1 κονσέρβα καλαμπόκι 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια 1 κονσέρβα τόνο (πικάντικο, σε λάδι) 2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι 1 συσκευασία σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα τελευταία πασχαλινά κόκκινα αυγουλάκια με "σώσανε" για γρήγορο φαγητό σε μια ώρα δύσκολη μετά την επιστροφή μου από τη δουλειά. Είχανε συμβάλλει και οι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ καπρέζε (Caprese), είναι η «εθνική σαλάτα» της Ιταλίας καθώς φέρει τα χρώματα της σημαίας της, το κόκκινο απ’ τις τομάτες, το λευκό απ’ τη μοτσαρέλα και το[...]
Πηγή: caruso.grΕνας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής. Συνταγή : Tina Webb Μερίδες : Για 1 άτομο. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πρωτότυπη καλοκαιρινή σαλάτα με παντζάρι είναι μια αφορμή να χαρείς εντάσεις χρώματος, την παρουσία πολλών υφών και διαφορετικών γευστικών χαρακτηριστικών,[...]
Πηγή: caruso.grΗ Ιωάννα Τσολομίτη* είναι ακριβώς όπως και το φωτεινό μαγαζί της. Μια γυναίκα ανοιχτόκαρδη και φιλόξενη που αγαπάει τη μαγειρική και τους πελάτες της. Έβλεπα[...]
Πηγή: bostanistas.gr10/09/13 Όλο τον κόσμο τον πιάνει μια τάση να βγει απ’ το σπίτι την Άνοιξη , εμένα γιατί με έπιασε φθινοπωριάτικα, ένας θεός ξέρει. Δεν μπορώ να κάτσω σπίτι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕλληνική σαλάτα «Ανθός»: Για τον Μιχάλη Ψιλάκη, η μαγειρική συμβαίνει. Δεν διδάχθηκε τεχνικές, αλλά οι συνδυασμοί στα πιάτα του είναι μοναδικοί. Όταν ο κόσμος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα Τα αβοκάντο είναι εκ φύσεως πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα - δύο είδη «καλών» λιπών, τα οποία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια τη σαλάτα 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα καλά 1/2 πακέτο κοντόσχημα ζυμαρικά βρασμένα al dente και σε θερμοκρασία δωματίου 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4-6) : 125. γρ. τόνος από κονσέρβα, στραγγισμένος και κομματιασμένος 250 γρ. μικρό ζυμαρικό (βίδες, πεταλούδες, κοχυλάκι ή άλλο) 250 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα εύκολο φαγητό φτάνει να βρείτε στην αγορά φρέσκες τσιπούρες. Ένα μυστικό για να ξεχωρίζετε το φρέσκο ψάριο είναι τα μάτια. Πρέπει να είναι λαμπερά και να[...]
Πηγή: xrysessyntages.com