Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 476 συνταγές
Φανταστική συνταγή για απολαυστικούς λουκουμάδες. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 16 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 4 φλιτζάνια μαγιά: 1 φακελάκι χλιαρό νερό: 1/2 - 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα: 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη: 1/4 του φλιτζανιού αλάτι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.. . ΥΛΙΚΑ: 500gr ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr2 μπανάνες πολύ ώριμες, σε κομμάτια 65 γρ. βούτυρο 75 γρ. καστανή ζάχαρη 1 αυγό 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 110 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ½ κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολοι (και λαχταριστοί) λουκουμάδες μανταρινιού με σοκολάτα Τα μανταρίνια έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στους πάγκους, η σοκολάτα είναι... διαχρονική αξία, οι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα παραδοσιακό γλύκισμα, νόστιμο, εύκολο & απλό, ιδιαιτέρως δημοφιλές στην Ελλάδα μα και αλλού. Μια φουσκωμένη και τηγανισμένη ζύμη, σχηματοποιημένη σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esMπαίνω προ ημερών στην κουζίνα και βλέπω την ‘Ετνα (η τζούνιορ της οικογένειας) ανεβασμένη στη μικρή σκάλα, να επιδεικνύει με ύφος περισπούδαστο στη νταντά μας[...]
Πηγή: pandespani.com550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 100 γρ. νερό χλιαρό, στους 40οC 15 γρ. ζάχαρη μια πρέζα αλάτι καλαμποκέλαιο 500 ml γάλα αμυγδάλου[...]
Πηγή: mamapeinao.grΟι τηγανίτες μου θυμίζουν χειμωνιάτικα βράδια, σαββατοκύριακα και ψιλόβροχο. Δηλαδή ό,τι έχουμε τώρα. Οκ. Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει ανοιξιάτικο μήνα,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤΟ ΜΗΛΟ Το μήλο αποτελούσε ανέκαθεν σύμβολο πειρασμού και υποκίνησης. Ανα τους αιώνες ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο φρούτο! Θεωρήθηκε οτι είνια το φρούτο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά: 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 50 γραμμάρια βούτυρο 150 γραμμάρια ζάχαρη καστανή 3-4 κουταλιές της σούπας τσίπουρο (προαιρετικά) Εκτέλεση : Σε μια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤρεις συνταγές για να κρατήσουμε τη γεύση τους και ένα κέρασμα για άμεση κατανάλωση σε κλασική αλλά και ...πειραγμένη εκδοχή: Μαριναρισμένες φράουλες![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝαι, ναι έτσι είναι, «ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα»!!! Αυτό το γνωμικό ακολουθώ κι εγώ και με το που μπαίνει ο Οκτώβριος γεμίζω τη φρουτιέρα[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΟ pastry chef, Μάριος Μάκης, ετοιμάζει όλα τα γλυκά και τα ψωμιά στο μπουφέ του Grand Serai. Όταν μπήκα στην κουζίνα του ξενοδοχείου, για να τραβήξω το βίντεο[...]
Πηγή: tastefull.grΣήμερα έχω τα γενέθλιά μου και σας στέλλω αυτές τις συνταγές να τις φτιάξετε, πηγαίνουν με το σάμαλι το πολίτικο, και να τις δοκιμάσετε στην υγειά μου [...]
Πηγή: greekmasa.grΟι βαφλες μου αρεσουν πολυ. Πρωτη φορά εφαγα σε ηλικία 5 χρονων απο την θεια μου που ζουσε πριν στο Βελγιο και ειχε την κλασική με τα τετραγωνάκια βαφλιέρα.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο, αρχαίο γλυκαντικό που παράγεται με το βράσιμο του μούστου, είναι πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Για αιώνες ήταν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTα λόγια είναι περιττά......!!!!!!Διαχρονική η αξία τους... Υλικά 20 τεμάχια 13 αυγά, 2 ποτήρια σπορέλαιο, 2 ποτήρια γάλα, 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤηγανίτες μήλου! Αφράτες,αρωματικές, και νηστίσιμες! Με μέλι και κανέλα ..η άχνη και κανέλλα? Ψηφίζω μέλι και κανέλα!!! Συνταγή πανεύκολη και πεντανόστιμη! 3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣτην οικογένειά μας το μόνο νηστίσιμο κέικ ήταν το αγαπημένο « μελαχρινό » με τις σταφίδες και το πορτοκάλι, που το είχαμε σχεδόν μόνιμα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΕύκολα και νόστιμα, ζαχαρωμένα κουλουράκια ! Αυτά τα κουλουράκια όσο κι αν δείχνουν νεωτεριστικά, είναι παραδοσιακά της κουζίνας μας. Με απλά υλικά και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο γλυκό περγαμόντο είναι ένας γευστικός συνδυασμός γλυκόπικρου και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το κλείσιμο ενός γεύματος με ψαρικά. Συνοδεύει[...]
Πηγή: magiacook.gr