Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 155 συνταγές
Κορμός με Μπισκότα Πτι Μπερ Διαχρονικό Γλυκό Ψυγείου - Μωσαϊκό Σαλάμι Ρολό Γλυκό Ψυγείου με 5 Υλικά. Δεν είναι λίγα τα γλυκά που μας ξυπνούν Υπέροχες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης βανίλια [γάλα και ζάχαρη όση αναγράφετε στήν συσκευασία] 1/2 ποτήρι του νερού γάλα για άλλειμα των μπισκότων 1 πακέτο[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΣε πολλούς συνδυασμούς γεύσης και εμφάνισης! Το γιαούρτι, ένα από τα πιο παραδοσιακά προϊόν τα μας, είναι στη μόδα διεθνώς! Διαβάζουμε τελευταία ότι στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πολύ εύκολη παραλλαγή του Πολίτικου εκμέκ. Από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά γλυκά, ακριβώς όπως το ᾿φτιαχνε η γιαγιά μου για μας, αλλά και στις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grCheesecake ψυγείου Εκτυπώστε τη συνταγή! Εδώ και μία εβδομάδα, περίπου, είμαι διακοπές στο νησί μου, τη Νάξο . Δεν θα πω πολλά πολλά, γιατί, αν αρχίσω να[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΣήμερα θα φτιάξουμε τρουφάκια ή αν προτιμάτε φοντάν με ινδοκάρυδο και γέμιση από γλυκό πορτοκάλι. Είναι πανεύκολα και θέλουν ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλή Σαρακοστή αγαπημένοι μου φίλοι!!! Το γλυκό που θα σας δείξω σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν το έχετε ξανά φάει ποτέ..! Κάνοντας μια βόλτα στο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr14 Ιουνίου 2014 Θα μπορούσε να ονομαστεί και τάρτα με μήλα Εσπερίδων ή μηλόπιτα Εσπερίδων και ίσως κάποιος να αναρωτηθεί για το ποιόν του εξωτικού αυτού[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑπίστευτα πορτοκαλένιο,σκανδαλιστικά νόστιμο,δροσερό στη γεύση,ναι,έγινε αγαπημένο.... Ξεφυλλίζοντας περιοδικό με τούρτες ζαχαρόπαστας,έπεσα πάνω σε ένα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η βασιλοπιτα με την σημερινη της μορφη, ηρθε και καθιερωθηκε στη ελληνικη παραδοση, με τους προσφυγες απο την Πολη και την Μικρα Ασια, που ειχαν το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Πολλοί από εσάς έχετε καταλάβει πόσο γλυκατζού είμαι αλλά και την προσπάθεια που κάνω να φτιάχνω γλυκά με ελάχιστη έως και[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο Μυρμιγκάτο με το αλλόκοτο όνομα, το γνωστό, το κλασικό κι όχι μόνο στη γειτονιά μας μα και πέραν του Ατλαντικού από τότε που τα chocolate sprinkles = τρούφα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥπέροχος κορμός σοκολάτας με φανταστικό παντεσπάνι βανίλιας, σιροπιασμένο με μαρμελάδα φρούτα του δάσους. Με γέμιση κρέμας σοκολάτας, ξερά σύκα, και βερίκοκα.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤώρα το φθινόπωρο τα αχλάδια έχουν την τιμητική τους. Είναι φρεσκοκομμένα (όχι ψυγείου όπως όλη την υπόλοιπη χρονιά), τραγανά, σε πολλές ποικιλίες και πλούσια[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό, ίσως θα έχετε καταλάβει, ότι έχω μπει σε άγλυκη φάση. Και δεν εννοώ ότι δεν τρώω γλυκά. Αυτό δεν νομίζω να γίνει ποτέ στην ζωή μου. Απλά[...]
Πηγή: cookika.comΤο Κυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό, πηχτό επιδόρπιο από κυδώνι που έχει αρχαία προέλευση. Στο ρωμαϊκό βιβλίο περί μαγειρικής του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα! Καλά ε; όλα τα "κρεατικά" στην πίστα και ο καθένας τιμά το έθιμο σύμφωνα με τον τρόπο που αγαπά. Όμως το κρέας που δεν μας "απολύπεται"[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πάστα φλώρα είναι ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό των περισσοτέρων. Θυμάμαι να την απολαμβάνουμε παιδιά τα καλοκαίρια στο νησί, με σπιτικές μαρμελάδες της[...]
Πηγή: alwayshungry.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤσουρέκια εύκολα ψυγείου! Μια συνταγή ακόμη, χωρίς ζύμωμα, την φουσκώνουμε στο ψυγείο και την πλάθουμε την άλλη μέρα μετά από 1 νύχτα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ κομπόστα είναι ένα ωραιότατο γλύκισμα, φτιαγμένο από φρούτα εποχής, βρασμένα σε αραιό διάλυμα νερού και ζάχαρης, προκειμένου να τα συντηρήσουμε περισσότερο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr