Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
4 σαβρίδια των 250γρ. – 300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σαβρίδια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ο C στο γκριλ. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και λαδώνουμε το ψάρι. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooklos.gr