Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
8 φλυτζανια νερο 2 φλ.σιμιγδαλι χοντρο 1 φλ.λαδι 2 φλ.ζαχαρη ξυσμα απο 1 πορτοκαλι 1 κοματι κανελα 1 φλ.καβουρντισμενο αμυγδαλο κανελα σε σκονη Βαζω το νερο το λαδι τη ζαχαρη το τριμενο πορτοκαλι(καλυτερα να το τριψετε σε λιγο χοντρα κοματακια για να φαινεται)η λεμονι,τη κανελα σε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr