Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Κλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η «γούλα» της πάπιας, ψιλοκομμένα και σοταρισμένα με λίγο βούτυρο Μαντζουράνα Αλάτι και πιπέρι 250 ml φρέσκια κρέμα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami