Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αν πρέπει οπωσδήποτε να συμβιβαστείτε με μια μπριζόλα γάλακτος, τότε καλό είναι να τη μαρινάρετε προτού την ψήσετε. Και αυτό, διότι στην καλύτερη των περιπτώσεων, η γεύση μιας τέτοιας μπριζόλας είναι επιφανειακή και ελαφρώς χορτώδης. Με τη μαρινάδα καταφέρνετε να προσθέσετε βάθος στη γεύσ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami