Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το αρνί, το κατεξοχήν ελληνικό κρέας, στο συνδυασμό του με τη γλύκα του μελιού γίνεται νεωτεριστικό, καθώς παραπέμπει σε κάτι καθημερινό, ιδωμένο υπό νέο πρίσμα. Μνήμες από το παραδοσιακό σουβλάκι με χρώμα Ανατολής. Υλικά (για 1 μερίδα) 200 γρ. αρνί φιλέτο 20 γρ. μουστάρδα μελιού 1 [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami