Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ αλεύρι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 400 γρ φέτα (περίπου) 100 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο 1 πρέζα αλάτι Χλιαρό νερό (όσο χρειαστεί για να έχουμε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΞεκίνησα να φτιάξω κουλούρια Θεσ/νικης στην πορεία μου βγήκανε και τηγανόψωμα καταπληκτικά και τραγανά κουλούρια αλλά και πεντανόστιμο ωραίο φουσκωτό και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΞεκίνησα να φτιάξω κουλούρια Θεσ/νικης στην πορεία μου βγήκανε και τηγανόψωμα καταπληκτικά και τραγανά κουλούρια αλλά και πεντανόστιμο ωραίο φουσκωτό και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τα ωραιότερα αφράτα μέσα τραγανά απ έξω τηγανόψωμα που θα έχετε δοκιμάσει !!!! Παν εύκολα -χορταστικά !!! Ετοιμάζονται σε λίγα μόνο λεπτά με λίγα υλικά και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τα ωραιότερα αφράτα μέσα τραγανά απ έξω τηγανόψωμα που θα έχετε δοκιμάσει !!!! Παν εύκολα -χορταστικά !!! Ετοιμάζονται σε λίγα μόνο λεπτά με λίγα υλικά και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr- Αφράτα και τραγανά τηγανόψωμα με φέτα μερακλίδικα Υλικά 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσει 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr- Αφράτα και τραγανά τηγανόψωμα με φέτα μερακλίδικα Υλικά 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσει 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 25/07/2014 σε Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Ένα υπέροχο έδεσμα για όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και όλη την οικογένεια. Μια εύκολη[...]
Πηγή: sintayes.grΤηγανόψωμα με γεύση σαλέπι. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγια 1 κουταλιά σούπας σαλέπι αλάτι παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνι μέλι ή πετιμέζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά σύγκλινο (250γρ.) και χωριάτικα λουκάνικα 6 αβγά λάδι 3 ντομάτες φέτα ρίγανη αλάτι – πιπέρι ζύμη ψωμιού και αλεύρι για το πασπάλισμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πρωτογνώρισα πριν από πολλά, πολλά χρόνια...στην Κατερίνη από τη γιαγιά του καλού μου! Εκτοτε τα λατρεύω, σε οποιαδήποτε μορφή και εννοείται ότι τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣαν παιδί θυμάμαι τη μητέρα μου να ζυμώνει ένα μεγάλο «σκαφίδι» (ξύλινη σκάφη) ψωμί, να το πλάθει, και να το βάζει στην πινακωτή (μεγάλη σανίδα)[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ(για την ζυμη) 1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 1 φακελακι ξερη μαγια 1 κ.σουπας αλατι 1 κ.γλυκου ζαχαρη 1 φλ.μικρο του καφε ελαιολαδο 1 κουπα του[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grή της Μαρίκας, ή της Κατίνας, της Μάγδας, της Μαριάνθης, της Κρυστάλως, της Ασανιώς... Αυτά είναι τα υπέροχα τηγανόψωμα με τα οποία μεγάλωσε κόσμος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣήμερα το πρωί, μιας και δεν είχα πολλές δουλειές είπα να φτιάξω μικρά "αγγλικά ψωμάκια" με μια συνταγή που, εδώ και καιρό, βρήκα σε κάποια γαλλικό περιοδικό.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη ζύμη (αν δεν την έχουμε έτοιμη): 250 γρ. φαρίνα (μισό πακέτο) 1/2 κουτάκι μπίρα (165ml) Λίγο αλάτι λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr