Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όταν αποκτήσεις μία άνεση στη μαγειρική, δε φοβάσαι να κάνεις αλλαγές. Στη ζαχαροπλαστική είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο, επειδή εκεί πολλές φορές μπαίνει στη μέση η χημεία. Παρόλα αυτά, κι εκεί έχεις περιθώρια αλλαγών. Το θέμα με όλα αυτά, είναι να μην τα φοβάσαι. Μου αρέσει η ελαφριά κουζίνα. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο mikrikouzina.blogspot.gr