Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
250γρ. βούτυρο 50γρ. φρέσκο εστραγκόν ή 20γρ. αποξηραμένο 1 κ.γ. αλάτι Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, για περίπου 1 ώρα, να μαλακώσει. Ανακατεύουμε με σπάτουλα ή με τα χέρια, φορώντας γάντια, το βούτυρο με το εστραγκόν και το αλάτι, ώστε να γίνουν ένα μείγμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooklos.gr