Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
200 ml κρέμα γάλακτος Χυμός από μισό λάιμ Αλάτι Πιπέρι καγέν Δύο κουταλιές της σούπας χαβιάρι Εκτέλεση Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το καγιέν. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο sidagi.gr